2777
2789

دوستمه مامانش سرطان داره دکترا جوابش کردن نمیدونم چی بگم بهش واقعا زبونم قاصره. چجوری میشه ارومش کرد بینهایت به مانانش وابستس و عاشق مامانش و پسرم هست اما دوست پسرم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خوب شه  عمر دست خداس خیلی سخته خیلیییی

من پریشب خواب دیدم زبونم لال مامانم فوت کرده تو خواب بس گریه کردم هلاک شدم

اسی میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی عکس توش مونده

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
چیزی نگین بهش بهتره بزارین تو‌ خودش باشه

من فک میکنم خودش میخواد چیزی بگم چون هرروز از مامانش پیام میده مثلا مامانم حالش خیلی بده دیگه نمیتونه حرف بزنه فک کنم اخراشه دکترا گفتن دوماهه دیگه زندس و این حرفا. 

من فک میکنم خودش میخواد چیزی بگم چون هرروز از مامانش پیام میده مثلا مامانم حالش خیلی بده دیگه نمیتون ...

واقعا خیلی وحشتناکه نمیدونم چی بگم

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه