2777
2789
عنوان

نماز صد رکعتی

255 بازدید | 12 پست

بچه ها کی میدونه چطوریه توضیح بده لطفا

ممنون🤍

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم میشع واسه حاجتم دعاکنی؟

بدونم چطوری خونده میشه حتما قربونت برم

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

به نظرم عبادت افراد باید متناسب با حد و حدود پیشروی عمومی‌شون تو معنویات باشه...

نماز صدرکعتی برای کسی که هنوز در قید ادای اول وقت و صحیح نمازهای یومیه نباشه، اشتباهه!

مستحبات باید از سر ذوق و اشتیاق انجام بشن نه با اکراه و میل به پایان گرفتنشون...

نمازهای قضای خودت را تا صد رکعت بخوان

نه این نیست 

ینی باید بگیم دو رکعت نماز شب قدر بجا میاوریم؟ نیت نوشته نبود

من تازه خوندم نمیدونستم چی بگم. دیگه گفتم نیت نماز شب قدر