2777
2789

اول از همه اینکه میگن بیا تو سه ماه شیش ماه یادت بدیم چرند محض خیالتون راحت🥸

من از ۱۷ سالگی باسن پاره کردم تا الان که ۲۲ سالمه البته خیلی سریعتر میشد حمعش کرد ولی همش سرکار میرفتم 

حالا چجوری یاد گرفتم؟

فیلم میدیدم ولی چجوریش مهمه یه سریال طنز انتخاب کردم مثل سریال فرندز بار اول با زیرنویس فارسی یه قسمت رو دیدم بار دوم با زیرنویس انگلیسی هر کلمه ای که بلد نبودم می‌نوشتم و مثل مشق شب و بعدا بدون هیچ زیرنویسی 

(البته تو یه برنامه زبان با خارجی هام حرف میزدم خصوصا هندی ها خیلی کمکم کردن )

اگه از نظرتون زیاد باید بگم باید پدرتون در بیاد تا هر چیزی رو یاد بگیرید و این راحت ترین راه بود و خیلی هم حال میکنید بعد فصل سوم چهارم دیدم عه من که خیلی از کلمات رو بلدم خلاصه ۱۰ فصل بود تمومش کردم و الان نمیام بگم اندازه یه شهروند آمریکا بلدم ولی خیلی عالی شدم و فیلم هارو بی زیرنویس میبینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فیلمای آموزشی ی بنده خدایی رو گرفتم

میگه بعد دیدن فیلما اگه بلد نشدی صحبت کنی دوبرابر پولتو میدم!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

قشنگم لهجه امریکن بهتره یا انگلیسی؟ 

بجز فرندز چی خوبه؟ 

و اینکه ی سوال داشتم  روزی چند ساعت بخونم خوبه با توجه به اینکه دانشجو و شاغلم 

سوال آخر خودآموز بخونی لغتت اوکی میشه، با فیلم هم لیسنینگ کم و بیش بهتر میشه، رایتینگ و اسپیکینگ چطوری تقویت کردی وقتی مربی و استاد بالا سرا نبود 

چون خودم قصد دارم بخونم اما نمیدونم 

درکل شرایط رفتن آموزشگاه ندارم حس میکنم خودم بهتر میتونم جلو برم 

من فیلمای آموزشی ی بنده خدایی رو گرفتم میگه بعد دیدن فیلما اگه بلد نشدی صحبت کنی دوبرابر پولتو میدم ...

راستش نحوه یاد گیری هر شخصی متفاوته من با کتاب و اینا اصلا نمیتونم و دوره هم چون خودم خبری ندیدم تو یه سری موضوعات دیگه البته من دوره خریدم سمت دوره ها نرفتم اما هر کسی چیزی برای یاد دادن بهت داره بچسب به همون و فراموش نکن خودت باید بری دنبالش کسی نمیتونه همش رو برات جمع آوری کنه

راستش نحوه یاد گیری هر شخصی متفاوته من با کتاب و اینا اصلا نمیتونم و دوره هم چون خودم خبری ندیدم تو ...

من وقتی ندارم

مجبورم اسپیکینگمو قوی کنم در حد کارای روزمره ام که بتونم از پس خودم بربیام

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

تو دوسال میشه جمع کرد؟ خودآموز رفتم کلی کتاب خریدم شروع کنم

خوب من فکر میکنم که میشه به شرط اینکه هر روز حتی نیم ساعت وقت رو برای بذاری کتاب منبع خوبیه اما بخوام باهات صادق باشم سعی کن به فیلم هاشون هم نگاه کنی شاید اول با طنز آمریکای یا فیلم هامون کنار میای ولی بعد یه مدت انگار اصلا حتی کنایه و شوخی هارو متوجه میشی و بگرد دنبال برنامه های زبان آموز که رو حرف زدنت هم کار بشه

قشنگم لهجه امریکن بهتره یا انگلیسی؟  بجز فرندز چی خوبه؟  و اینکه ی سوال داشتم  روزی ...

صادقانه بهت بگم های آمریکایی هام لحجه انگلیسی براشون سخته لحجه انگلیسی قشنگیه ولی من باهاش ارتباط نگرفتم به جز فرندز شما تقریبا هر فیلمی میتونی ببینی که دوست داری یه شرط اینکه بتونی زیر نویس انگلیسی اش رو هم در بیاری تایم مهم نیست فقط وقت بزار حتی نیم ساعت رها نکن چون زبان فراره

و راجبه اینکه چجوری رو حرف زدنم کار کردم تو برنامه های خارجی زبان آموز رفتم و باهاشون صحبت کردم خصوصا هندی ها آدم هایس هستن که وقت میزارن و حرف میزنن به آدم بیخود هم شاید برخورد کنی ولی چون مجبوری حرف بزنی بنویسی یا ویس بدی یاد میگیری چجوری حرف بزنی 

فیلم بهتره یا کارتون؟  کدوم برای استارت بهتره

میتونی با کارتون شروع کنی خیلی راحت هم هست و مغز آدم می‌تونه کلمات رو تفکیک کنه نه مثل فیلم ها که طرف سریع شاید حرف بزنه و برای شروع سخت باشه