2777
2789
عنوان

مدل متفاوت ب پذیرایی خانواده همسر

1096 بازدید | 59 پست

سلام‌خانومها سال نو مبارک 

مدلی که میگم بد نیست شاید شما هم همین‌طور باشید ولی ما نبودیم‌و برامون متفاوت بود

خانواده همسرم اجیل رو میریزن تو ظرف با ی قاشق میگیرن جلوت هر کسی ی قاشق غذاخوری شاید کمتر می‌ریزه تو کاسه

فقط هم‌پرتقال یا فقط سیب پذیرایی میکنن همه همینن 

اصلا فقیر نیستن واب جالبن که سخت نمیگیرن

ما خودمون حتما نو کاسه میریزیم کل ظرف ر. هم‌ رو‌میز میذاریم ۴ الی ۵ نوع میوه میذاریم و برای هر کسی تو بشقابش و باز ظرف رو میذاریم رو میز 

فکر کنم ما سخت میگیریم کل خانواده پدر و مادریم همینن

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

سبک های پذیرایی متفاوته دیگه

اونا راحت تر میگیرن و احتمالا رفت و امدشون هم بیشتره

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا مدل خانواده همسرت رو ندیده بودم،منظورم یه قاشق آجیل    

همه فقط،یه قاشق میریزن هیچ‌کسی ندیدم دو قاشق بریزه

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

ماهم میریزیم تو آجیل خوری و داخلش قاشق آجیل میذاریم تعارف میکنیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ما هم مثل شماییم تا حالا ندیدم اجیل تعارف کنن به مهمون

ما هم‌ ندیده بودیم 

بد نیستا ولی خیلی فرق دارن

من ظرف آجیل پر میکنم میزارم روی میز پیاله آجیل خوری میارم میزارم جلو همه بعد ظرف بلند میکنم با ی ملاقه شیشه ای که قشنگ پیاله رو پر می‌کنه بر میدارن خودشون میوه رو هم چند مدل میزارم همیشه هر کسی خودش هر چی دوست داره برداره مثلا یکی دو تا برمیداره یکی نه یدونه یکی اصلا میل نداره تفاوت هست دیگ 

سبک های پذیرایی متفاوته دیگه اونا راحت تر میگیرن و احتمالا رفت و امدشون هم بیشتره

رفت و اند شبیه همه 

تعدادی منظورم