2777
2789
عنوان

مدل متفاوت ب پذیرایی خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 59 پست
طرف ماهم اینطوره.تعجب نداره.

خب چرا کاسه میذارن 

ی قاشق غذاخوری تو ی کاسه 

بخدا میشه ی پسته دو تا تخمه ی فندق و ی گردو

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
خوب آدم روش نمیشه، وقتی قاشق میزارن یعنی طبق قانون نانوشته فقط یه قاشق تماممممم

البته اون قاشق کوچیک نیستا،یه ملاقه هست مدلش شیکتره مختصه آجیله.منم مث مادرشوهر اسی پذیرایی میکردم تا پارسال ولی امسال دیس اجیل خوریم شکست تو کاسه ریختم.ولی ب نظرم تو کاسه زشت تره.انگار تعیین کردی همینقد بخورن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم آجیل نیارن بهتره تا اینطوری آدمو معذب کنن من ۱۲ نفر مهمون داشتم یک کیلو آجیل گذاشتم تموم شد ب ...

توزنجان و حتی توتبریزهم اینطوره.بحث خساست نیس.روش پذیراییشون.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

من خیلی بدم میاد تو بشقاب مهمان رو پر از میوه کنم 

خیلی سخته براش پوست کندن میوه و نصف کردنش تو یه بشقاب پر 

حتی برداشتن بشقاب هم آدم معذب میشه جالب نیست 

میوه خوری انواع میوه میذارم تعارف میکنم بقیه ش هم روی میز میذارم 

آجیل هم توی آجیل خوری میریزم قاشق اجیل خوری بزرگ میذارم توش تعارف میکنم بعدم روی میز 

قرار نیس فقط ی قاشق بردارن  ما خودمون آجیل رو میریزیم تو آجیل خوری ی قاشق مخصوصا آجیل میزاریم& ...

پنج مدل میوه بزاره مگ همشو بر میدارن نه خب مثلا یکی موز دوست داره یکی سیب منظورش تنوع در میوه بوده

خب چرا کاسه میذارن  ی قاشق غذاخوری تو ی کاسه  بخدا میشه ی پسته دو تا تخمه ی فندق و ی گرد ...

خب قاشق اونا برا اجیل نیس،باید ملاقه مخصوص بزاری داخلش.سایزش مث ملاقه کوچیکه توی سرویس قاشق چنگالامونه.اونقد کوچیک نیس

کار خانواده همسرت بهتره  شما سخت نگیر  منم خانواده همسرم اینجوری پذیرایی می‌کنن  م ...

خب نمیتونم من حدود ۳۵ سال اینجوری بودم 

انتظاری ندارم‌شبیه پا باشن من جلوشون ب سک‌خودم‌پذیرایی میکنم‌ولی اعتراض میکنن تو ولخرجی

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
منظورش انگار قاشق غذاخوریه  وگرنه همه برای تعارف آجیل و مغزیجات یه ملاقه یا قاشق مخصوص دارن

من قاشق غذا خوری ندیدم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹