2777
2789
عنوان

ساعت هفت و نیم ازمون با افسر دارم بچهام بیدار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست
خانم میفهمی چی میگی دوتا بچه کوچک را گول بزنه بره بده بیاد ،حد اقل ۳ ساعت طول میکشه

اولا کسی باشما نبود که باین لحن ریپلای کردی

دوما وقتی من کامنت گذاشتم نمیدونستم بچه هاش چند ساله هستن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله لحن تو خیلی بدتر بود

با هرکسی دقیقا عین خودش حرف میزنم مشکلی داشتین مراجعه به خودتون کنید ک دفعه بعدی براتون مشکلی پیش نیاد

روز خوش🙏🏻

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بگی بچه کوچیک دارم زودتر ازت امتحان میگیرن

یبار یه زنا بیچاره ماه آخر کاردکسش بود بچه کوچیکم۷-۸ماهه هم داشت با بچه اومده بود من گفتم بچتو میگیرم برو امتحان بده دیگه افسر اینقد دورش داد آخرم قبولش کرد بهش گفته بود تمرینت ولی بیشترکن

با هرکسی دقیقا عین خودش حرف میزنم مشکلی داشتین مراجعه به خودتون کنید ک دفعه بعدی براتون مشکلی پیش نی ...

تو اصلا حرف زدن بلد نیستی که بخواهی با هر کسی مثل خودش حرف بزنی ،

عزیزم به گشنگی و سیری کاری نداره 

شوهرم اصرار داره بگیرم و من همه کارا باخودمه حتی من بدون گواهینامه مجبورم رانندگی میکنم و الان واقعا مجبور شدم که برم بگیرم

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

من یه استادی داشتم حرف خوبی بهم زد، گفت ماها وقتی میخواهیم یه کارخوب انجام دهیم، اگه هوا بارونی شد میگیم خوب قسمت نبود و دنبال این نیستیم که حتما انجامش بدهیم 

به من گفت اگه یه کاری رو میخوای انجام بدهی و دراون کار هیچ کار بدی وضداخلاقی وفساد نیست حتی اگه سنگ هم ازآسمان اومد برو وانجام بده 

حالا حکایت شماست ، چه حکمتی هست تو نگرفتن گواهینامه ی شما آخه؟؟ مگه میخوای باگواهینامه ات دزدی کنی؟؟ کار بدی انجام بدهی؟ 

میخوای گواهینامه بگیری که کمک حال همسرت  باشی، که خیلی کارها رو بتونی خودت انجام بدهی بدون اینکه ازاون بخواهی، میخواهی گواهینامه بگیری که بتونی بیشتر به بچه هات برسی و بیرون ببری شون ....

برای نگهداری بچه هات نیاز به همسرت یا مادرت یاخواهرت داری، روز امتحان افسر به یکی ازاونجا بگو برات نگهش دارند وباقدرت وباتمرکز برو آزمون بده  و گواهینامه  را بگیر 

منم تو فروردین آخراش رفتم ....دخترم آخرای دوسالگی بود ‌‌‌‌‌‌‌..‌.ساعت پنج و نیم  صبح کلاس بر می‌داشتم که  تا بیدار بشه بیام  خونه ..ولی گرفتم خدا رو شکر ......انشالله موفق باشی 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤