2777
2789
عنوان

مدل متفاوت ب پذیرایی خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 59 پست
من خیلی بدم میاد تو بشقاب مهمان رو پر از میوه کنم  خیلی سخته براش پوست کندن میوه و نصف کردنش ت ...

من‌دو تابشقاب میذارم یکی خالی میذارم بدای پوستش

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اونها که داخل کاسه میریزن تعجب میکردم قبلا چون میزبان تعیین میکرد اندازه همون کاسه باید بخوری

خوب کاسه های اجیل خوری معمولا بزرگن ،بعد وقتی تعارف میکنن مگه چند دفعه تعارف میکنن  که طرف انتخاب کنه یا با ی قاشق کوچک ی دفعه ریختن ..‌‌ البته من این مدل تعارف رو اینجا شنیدم 

خب چرا کاسه میذارن  ی قاشق غذاخوری تو ی کاسه  بخدا میشه ی پسته دو تا تخمه ی فندق و ی گرد ...

اخه مردم واسه خوردن نمیرن خونه همدیگه.حالا سه نافندق یاپسته بشه یه قاشق اشکالی نداره.ماکه عادت داریم و حالا یباررفتم خونه جاریم دوتابادوم و یه گردوشد یه قاشق جاریم گفت بازبریز گفت نه کافیه.حالت فک کن اون دوتاروهم نخوردم نه اینکه بی احترامی کنم.کلا مدل برخی شهرخا اینطوره .میریزن اجیل حتی ب مقدارکم ودست نمیزنن.نخایت یه شکلات خوردم یاشیرینی باچای.پاشدیم اومدیم خونه.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
اخه مردم واسه خوردن نمیرن خونه همدیگه.حالا سه نافندق یاپسته بشه یه قاشق اشکالی نداره.ماکه عادت داریم ...

هیچ‌کسی برای شکم‌نمیره ولی فک‌میکنن بعضی ها تز قصد اینکار میکنن

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
البته اون قاشق کوچیک نیستا،یه ملاقه هست مدلش شیکتره مختصه آجیله.منم مث مادرشوهر اسی پذیرایی میکردم ت ...

تو کاسه قطعا بیشتر از اون چیزی میریزی ک خودشون میریزن

ببین تو ی کاسه چنتا قاشق میریزی و اگه طرف خودش بخاد بریزه باید چ مدت خم شده جلوش وایسی 

من خیلی بدم میاد تو بشقاب مهمان رو پر از میوه کنم  خیلی سخته براش پوست کندن میوه و نصف کردنش ت ...

خوب ی بشقاب هم برای اشعال میوه میذارن وقتی تو ی ظرف تعارف میکنن معمولا طرف ی میوه برمیداره ووقتی مهمون زیاد باشه دیگه دسترسی به دیس میوه نداره ولی وقتی از هر نوعی تو ی بشقاب جلوش باشه در طول مهمونی هر کدومو که بخواد میخوره 

تو کاسه قطعا بیشتر از اون چیزی میریزی ک خودشون میریزن ببین تو ی کاسه چنتا قاشق میریزی و اگه طرف خود ...

اره اینم هست ولی من میریزم ب یه کاسه پسته زیاد میریزه یکی بادوم هندی 😆😆چشمشون دنبال کاسه های همدبگه میمونه🤣🤣

خب نمیتونم من حدود ۳۵ سال اینجوری بودم  انتظاری ندارم‌شبیه پا باشن من جلوشون ب سک‌خودم‌پذیرایی ...

برای باقی به سبک خودت انجام بده برای اونها نه 

چرا خودت برای کسانی که قدرتو نمی‌دونن اذیت می‌کنی