2777
2789

شمام اين مشكل رو دارين؟ از منطقه اطراف خونه هرجا ميگيرم به نظرم گوشت خوبي نميدن بهم

از كجا بگيرم كه تازه و سالم باشه ؟

من تازه از مشهد اومدم تهران ساكن شدم و وارد نيستم

خدارو شكر صدهزار بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جایی هست ولی اسمشو یادم نی بابام ازونجا میگیره مامانم میگه انقد خوبه گوشتش که گوشت گاو و گوسفند ...

ميشه خواهش كنم بهم معرفي كني ادرسشو بدي لطفا

واقعا معظل شده برام

خدارو شكر صدهزار بار

من از بلوار ابوذر میگیرم

یه جا هست اسمش سوپرگوشت دهکده اس

رو دیوارشم عکس یه پیرمرده اس که مرده

اونجا رو خوشم اومده تا الان از گوشتش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

سلام.من از مولوی میخرم.یه قصابی هست بیشتر مواقع باید تو صف باشی..تا ساعت چهار عصر هم بیشتر نیست چون ...

اينجا هم پروتيينيش گوشت گرم ميده

ولي واقعا بوي بدي داره 

تو خورش هرچي ادويه و برگ بو و رزماري و دارچين ميزنم بازم طعم گوشت گوسفند نميده افتضاحه

خدارو شكر صدهزار بار
من از بلوار ابوذر میگیرم یه جا هست اسمش سوپرگوشت دهکده اس رو دیوارشم عکس یه پیرمرده اس که مرده او ...

خيلي خيلي ممنونم ازت

اين خيابون كه گفتي به يوسف اباد نزديكه؟ 

خدارو شكر صدهزار بار