2777
2789
عنوان

کسایی که قارچ داشتن میشه کمکم کنید.لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 72 پست
وای بچه ها سرکه که اصلا مال قارچ نیست مال عفونتای با منشا باکتری هست برای قارچ باید تو جوش شیرین بشینین

من اینونمیدونستم.ممنون که گفتی.حالاجوش شیرین روامتحان میکنم

وااااای پس احتمالالکم بخاطرسرکه بوده!من اشتباهی سرکه سیب استفاده کردم!

نه سرخود هیچی استفاده نکن داروتو تا اخر استفاده کن . ارامش داشته باش. اون کارای بهداشتی رم انجام بده . شایدم لکت بخاطر استفاده از اپلیکاتور باشه . اگه خو ب نشدی هفته بعد برو دکتر امیدت بخدا باشه

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینونمیدونستم.ممنون که گفتی.حالاجوش شیرین روامتحان میکنم

ببین دکتر شرایط بدنتو بهتر می دونه اگه اون اجازه داد جوش شیرین . چون الان داری دارو هم استفاده می کنی بزار داروت تموم بشه

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...
اگه قارچ درین سرکه فایده نداره حتی بدترم میکنه . ولی منم قبول دارم خیلی اعصاب خورد کنه . دکتر من گفت استرس بدتر می کنه حتی وقتی خوب میشی ممکنه در اثر استرس یه روز بعد دارو هم بیماری برگرده

استرس که خیلی دارم.سعی میکنم آروم باشم

۸سال.یه دختر۶ساله دارم ومیخوام دوباره باردارشم امافعلاکه درگیرم

ایلین جان هر موقع کامل خوب شدی باردار شو چون تو بارداری عفونتا بیشتر میشه اون موقع اعصابت بیشتر بهم میریزه

ببین دکتر شرایط بدنتو بهتر می دونه اگه اون اجازه داد جوش شیرین . چون الان داری دارو هم استفاده می کنی بزار داروت تموم بشه

دکترم گفت دوسه روزپمادروبزن وبعدقطع کن منم قطع کردم وبعدبرای محکم کاری سرکه استفاده کردم (که البته دکترم پیشنهادداد)که لک دیدم

به نظرتون من چیکار کنم...شب یه ساعتی میخوابم از خواب میپرم دیگه چشام مث هلو بازن تا این موقع شایدم دوازده ظهر....چیکار کنم خوابم تنظیم بشه

اسطوخودوس عالیه.آرامشبخشه.گیاهشوبگیربزارتواتاق خوابت.بوش آرامشبخشه عزیزم

به نظرتون من چیکار کنم...شب یه ساعتی میخوابم از خواب میپرم دیگه چشام مث هلو بازن تا این موقع شایدم دوازده ظهر....چیکار کنم خوابم تنظیم بشه

منم مثل شمام امنیا جون اصلا خوابم تنظیم نیست اخه من استراحت مطلقم چون همش روی تخت استراحت می کنم دیگه خوابم بهم ریخته

ایلین جان هر موقع کامل خوب شدی باردار شو چون تو بارداری عفونتا بیشتر میشه اون موقع اعصابت بیشتر بهم میریزه

آره منتظرم خوب شم که بعداقدام کنم که متاسفانه این بیماری نمیخواددست ازسرم برداره

اسطوخودوس عالیه.آرامشبخشه.گیاهشوبگیربزارتواتاق خوابت.بوش آرامشبخشه عزیزم

ان شاالله که تاثیر کنه 😢خسته شدم دوست دارم 2 شب بخوابم 10 صب بیدارشم

دخترم گنج منه حاصل رنج منه