2777
2789

اتفاقا داشتم نگا میکردم ۱۷ بود فکنم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا داشتم نگا میکردم ۱۷ بود فکنم

اگه ناراحت نمیشی اون شعر امضاتون درستش هوشیاران هست ه نداره 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

من این دفعه نمیبینم ولی همه دیالوگاشو حفظم 🤣😭

من مامانم یکمشو واسم تعریف کرد

سکانس اخرشم تصادفی دیدم

این پسره که گفت فامیلیم یاوریه با باران چه نسبتی داره؟

کی میفهمه این دختره بارانه؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من مامانم یکمشو واسم تعریف کردسکانس اخرشم تصادفی دیدماین پسره که گفت فامیلیم یاوریه با باران چه نسبت ...

این پسر نادر و زیوره در واقع میشه پسر پسر عمه باران 

باران یه بار بهش زنگ میزنه میگه که خودشه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

من مامانم یکمشو واسم تعریف کردسکانس اخرشم تصادفی دیدماین پسره که گفت فامیلیم یاوریه با باران چه نسبت ...

بابای باران میشا دایی بابای یاوری که

یطورایی باران دختر دایی بابای همون یاوریه

خیلی سادست

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اگه ناراحت نمیشی اون شعر امضاتون درستش هوشیاران هست ه نداره

چرا ناراحت شم

نه بابا خودم از قصد گذاشتم 

نحوه تایپ کردنم اینطوره

چرا ناراحت شمنه بابا خودم از قصد گذاشتم نحوه تایپ کردنم اینطوره

آخه به بعضی ها که میگم میپرن بهم 😂💔

آها خب اوکیه

آخه به بعضی ها که میگم میپرن بهم 😂💔آها خب اوکیه

اونا میدونی گشنشونه پاچه میبینن

یهو میگیرن