2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گلم باطل نیست شما بخون تحت هرررر شرایطی بخون رابطه رو قطع نکن با خدا انشاء الله ی روز ی جا دستت رو میگیره و اثرش رو می‌زاره ،ولی بدون اون نمازی درست و قبوله که تنهی عن الفحشاء و المنکر باشه

رابطه جنسی و فعل حرام که ندارید؟!  و اگه آدم حسابیه و قصدتون آشنایی برای ازدواجه و یا صرفا یه همکلاسی دانشگاه فارغ از نگاه جنسی ، بنظرم مشکلی نیست . ارتباط غیر ضروری و از روی شهوت نباید داشت .

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

نماز تون باطل نیست ولی یکم منطقی نگاه کنید میفهمید ته و توی این ارتباط ها پوچه.

شما مختارید تو زندگی تون ولی تجربه ثابت کرده به مرور رنگ و بوی خدا هم از زندگی آدم می‌ره.

عشق واقعی اونه که تو عمل باشه

فکر نکنم عشق و عاشقی مجازی بتونه در آینده یه زندگی خوب رو به ارمغان بیاره براتون.

ببین باطل نمیکنه اما حیف نماز خوبت ک با کار خطا ترکیب بشه.....

شما بزار کنار خدا شیرین جوابتو میده بتجربه میگم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.