2777
2789
عنوان

تفاوت سنی 5سال بچه ها باهم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 61 پست
منم الان کسی نمیدونه باردارم،اولی چهار سالو دو ماهشه، دیشب تو مهمونی همه بهم میگفتن حالا حالا بچه نی ...

بگو تا الان هرچی کمک کردین از این یه بعد نکنید

انگار اونا بزرگ میمیکنند

منم الان کسی نمیدونه باردارم،اولی چهار سالو دو ماهشه، دیشب تو مهمونی همه بهم میگفتن حالا حالا بچه نی ...

مگه اونها قرارع بزرگش کنن

خیلی هم خوبه فاصله شون

چه فایده دارع دوتا بچه با ۷ ۸سال فاصله که هیچ وقت همبازی نشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ، من دومی رو با تفاوت ۳ و ۸ ماه آوردم وقتی دیدم بچه ی اولم چققققدر تغییر کرد!!!!! سومیو زودتر ...

خدا رو شکر . 

من سنم اجازه نمیده و گرنه منم سومی رو دو سال بعدش میاوردم 

چون خودمون کم جمعیت بودیم اصلا خوب نبود . 

دلم میخواست ۳ یا ۴ تا بچه داشته باشم که گویا دو تا بیشتر نمیشه

بگو تا الان هرچی کمک کردین از این یه بعد نکنید انگار اونا بزرگ میمیکنند

بسکی که بچه اولم میگفت من خواهر برادر میخوام اقدام کردم،دیگه ان شاءالله خدا خودش کمک کنه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
چون بچه اولیم خیلی اذیت میکنه،همش در حال گریه و بهونه هست

اکه گرم مزاجه بهش خنکی بده، اینجوری آروم میشه، از تلوزیون وموبایل وکلا فضای مجازی دورش کن که بشدت مخربه و باعث اضطراب بچه میشه

خدا رو شکر .  من سنم اجازه نمیده و گرنه منم سومی رو دو سال بعدش میاوردم  چون خودمون کم ج ...

ببخشید میپرسم،چند سالتونه مگه؟؟قدیما تا پنجاه میاوردن

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
منم بچه هام فاصلشون میشه ۴ سال و ۹ ماه  هنوز دومی بدنیا نیومده  سوال منم هست  همش ...

فکر خودتونم باشید خب همش که نباید فکر این باشید که اونا فاصلشون کمتر باشع  خب خودتون از پا میفتید با فاصله کم.پنج سال خوبه

منم باردارم . دخترم دنیا بیاد پسرم میشه ۳سال و ده ماه

خوب موقعی اقدام کردید

من الان باردارم,همش میترسم نتونم از پسش بر بیام و خیلی سخت باشه

۵ سال که دیگه بزرگه عزیزم من اختلافشون ۳سال و نیمه س اوایل ی کم سختم بود الان کوچکه ۲ سالش شده بازی میکنن کیف میکنم زبون هم را میفهمن ، البته دعوام زیاد دارن 

۵ سال که دیگه بزرگه عزیزم من اختلافشون ۳سال و نیمه س اوایل ی کم سختم بود الان کوچکه ۲ سالش شده بازی ...

خدا حفظشون کنه،به نظر خودم هر چی کمتر باشه بهتره،ولی به مادر هم خیلی فشار وارد میشه

خدا رو شکر .  من سنم اجازه نمیده و گرنه منم سومی رو دو سال بعدش میاوردم  چون خودمون کم ج ...

بیار بابا سن نداره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی