2777
2789
عنوان

تفاوت سنی 5سال بچه ها باهم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 61 پست

ببین بعد از ۴ سالگی دیگه خیلی راحته ولی متاسفانه باهم دیر همبازی میشن و در آینده نسلشون متفاوت میشه ان شاالله سومیو زودتر بیار

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه هام فاصلشون میشه ۴ سال و ۹ ماه  هنوز دومی بدنیا نیومده  سوال منم هست  همش ...

منم الان کسی نمیدونه باردارم،اولی چهار سالو دو ماهشه، دیشب تو مهمونی همه بهم میگفتن حالا حالا بچه نیاری ها،

ترس افتاده به جونم

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
میگم چجوریه برا مادر،سخته یا نه؟بچه اولی اذیت نمیکنه؟

برادر من خیلی شیطون بوده ولی به محض به دنیا اومدن من مادرم میگن یهو خیلی بزرگ شد و مسئولیت پذیر 

منه ۱ ساله رو با پسر ۴ ساله خونه میزاشتن صبح تا ظهر من رو نگه می‌داشت خونه هم برای خودشیرینی تمیز می‌کرد

الان هم بسیار تکیه گاه محکمیه و لنگ باشی هرکاری میکنه

منم الان کسی نمیدونه باردارم،اولی چهار سالو دو ماهشه، دیشب تو مهمونی همه بهم میگفتن حالا حالا بچه نی ...

وا مسخره ها!!!! 

اتفاقا وقتی بیاد معجزاتی توو بچه اولت میبینی که هرروز میگی کاش زودتر آورده بودم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
منم الان کسی نمیدونه باردارم،اولی چهار سالو دو ماهشه، دیشب تو مهمونی همه بهم میگفتن حالا حالا بچه نی ...

اتفافا خیلی اشتباه میگفتن 

پسر منم الان ۴ سال و دو ماهشه 

قشنگ تنهایی و بهونه هاش رو میفهمم 

اگه الان برادر خواهر دو ساله داشت قشنگ باهم بازی میکردن 

انقد بمن یا گوشی نمیچسبید 

وا مسخره ها!!!!  اتفاقا وقتی بیاد معجزاتی توو بچه اولت میبینی که هرروز میگی کاش زودتر آورده بو ...

خدا از دهنت بشنوه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
چرا میگفتن نیاری؟

چون بچه اولیم خیلی اذیت میکنه،همش در حال گریه و بهونه هست

اتفافا خیلی اشتباه میگفتن  پسر منم الان ۴ سال و دو ماهشه  قشنگ تنهایی و بهونه هاش رو میف ...

دقیقا ، من دومی رو با تفاوت ۳ و ۸ ماه آوردم وقتی دیدم بچه ی اولم چققققدر تغییر کرد!!!!! سومیو زودتر آوردم خخخخخخ

برادر من خیلی شیطون بوده ولی به محض به دنیا اومدن من مادرم میگن یهو خیلی بزرگ شد و مسئولیت پذیر  ...

خدا حفظش کنه