2777
2789

یه چیزایی هست که بعد ازدواج خانما متوجه میشن که کاش زودتر انجام میدادن یا اصلا انجام نمیدادن ، الانم انقدر طلاق زیاد شده و شرایط زندگی سختههه ک میترسیم ازدواج کنیم 

اگه توصیه دارین بگین بقیم ببینن استفاده کنیم⚘

Baranam , baran rahaiy

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما برای خودت درآمد جدا داشته باش

موقع ازدواج حتما درمورد خیلی چیزا به توافق برسید این خیلی مهمه

اعم از میزان دخالت خانواده ها توی زندگی‌تون هدفای آینده زندگی زناشویی تون، تعداد بچه و زمان بچه دار شدنتون، اخلاق هایی که دارید عادتهایی که دارید درمورد همش صحبت کنید

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

با سیاست رفتار کنید

رفتار لوس و بچگانه رو کنار بذارید

به خودتون اهمیت بدین تا برای همسرتون هم اهمیت داشته باشین

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

گربه رو دم حجله بکش خانواده شوهر هر چی گفتن همونجا جوابشونو بده و ناراحت شو ...تا ازت سواستفاده نکنن ....اینجوری هم قدرتو بیشتر میدونن ....و رابطتون هم بهتر پیش میره

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

به ایمان و اخلاق خیلی توجه کنین ، کسی که تو زندگیش نسبت به اینا بی خیال نبوده مورد اعتماد بیشتری هست و حتی اگه بلغزه وجدانش اجازه سقوط نمیده .. آبروی شما رو نمیبره

نونی که اون آدم خورده حلال باشه و خودشم نون حلال دربیاره ، به اخلاق و رفتار و منش خانواده اش خیلی دقت کنین

حتما به این موضوع دقت کنین انتخاب شما یعنی انتخاب پدر یه بچه پس ژنتیکش ، عاداتش اخلاقش همه مهمه

تو دوران آشنایی دل و قلوه نگیرید چه سنتی چه دوستی ،، بذارید واقعا دوره آشنایی باشه

قبل ازدواج حتما مشاوره برید به حرفش گوش بدید ، و اینو بدون خانواده 100 درصد تاثیر داره توی رابطه نیمی از رفتار و اخلاق همسرت دقیقا شبیه به خانوادشه یعنی اگه پرو و گستاخن شوهرت هم اونطوریه 

سنت اگه پایینه ازدواج نکن بزار بزرگ تر بشی

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨

مهم ترین چیزا اینه 

ادم معتقدی باشه و خداشناس

مهربون باشه 

از نظر جنسی حتما باید بهم بخورین 

برو مشاوره ازدواج

ازش بپرس انتظاراتش از زنش چیه

تعداد بچه

فرهنگ خونوادشون

نقاط ضعفش چیه

نقاط قوتش چیه

حق طلاق رو حتما بگیر مخصوصا الان که مهریه ها رو دارن سالی یه سکه میکنن و عملا چیزی دستت نیست

سنی تفاوت بالا نباشه

ببین رفتار مادرش چطوره با شوهرش با عروسش 

مادی هم حتما کاری داشته باشه که حداقل ۵ سال سابقه کار داشته باشه 

حتما حتما مسئولیت پذیر باشه