2777
2789

استدلالتون چیه؟

چرا بعضیا فکر میکنن حق دارن تو زندگی پسرشون همه مدلِ دخالت کنن؟

لطفا صادقانه جواب بدین

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عروسای اینجا همه جور توقعی از پدر شوهر مادر شوهر دارن، اونا هم درد و رنجاشون واسه خانوادا شوهر نبرن، البته دخالت کردن اصلا خوب نیست ولی بعضی عروسا هرچی میشه زنگ میزنن خانواده شوهر که پسرتون فلانه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

صلاح پسرشون رو میخوان🙄🙄🙄🙄🙄

یهو یادشون میفته پسر دارن🤣🤣🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شاید فکر میکنن چندین سال پسره تو خونشون بوده و همه چیز پسررو بلدن.

پس بهتر از عروس میتونن زندگیو بچرخونن؟=/

تمام این مدت خود را دوستِ تو میپنداشتم، بی‌خبر از انکه برای تو مزاحمی بیش نیستم:)

چون حس میکنن دخالت نکنن میمیرن من خود خواهرشوهرم تا حالا لحظه ایی دخالت نکردم اتفاقا تنها رفیقام زن داداشامن

ولی خانواده ی همسرم از هیچ دخالتی کم نذاشتن حتی میگفتن چرا لاک زدی تو نجسی تو غسلت قبول نیست

شوهرت باید عرضه داشته جلوشونو بگیره

ببین شوهرم ۱۰هزار بار جلوشون رو میگیره ولی اصلا چیزی به اسم غرور ندارن .میان وایمیستن تو کوچه که بالاخره گیرت بیارن و به زور بیان تو خونه ات 

حرف و تیکه و متلک و ...هیچی حالیشون نیست

شوهرم میگه از دست اینا مهاجرت کنیم بریم از ایران

ببین شوهرم ۱۰هزار بار جلوشون رو میگیره ولی اصلا چیزی به اسم غرور ندارن .میان وایمیستن تو کوچه که بال ...

ببخشید  خندم گرفت😂😂🤣🤣🤣میان وایمیستن تو کوچه که بالاخره گیرت بیارن و به زور بیان تو خونه ات

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

والا عروسای اینجا همه جور توقعی از پدر شوهر مادر شوهر دارن، اونا هم درد و رنجاشون واسه خانوادا شوهر ...

گلم من خانواده شوهرم حتی یک ریالم برام خرج نکردن

حتی خودشونم از شوهر من خرجی میگیرن ولی در عین حال دخالتم میکنن

هر کاری هم میکنه دست برنمیدارن 

فوق العاده بی فرهنگن