2777
2789

من سه ساله با پسری دوستم هر بلایی بگید سرم اورده حالا ازش متنفرممم ولی هر کاری میکنم نمیتونم جدا بشم همش میترسم هی تهدیدم میکنه اجازه نمیده هیچ جایی برم الان ۱۴ روزه من توی اتاقمم فقط اجازه دارم برم دستشویی یا حموم یا اینکه برم غذایی بخورم . حتی اجازه نمیده بخوابم 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودکشی هیچی درست نمیشه عزیزم بنظرم بلاکش کن از همه جا و بصورت مجازی با پلیس فتا در میون بزار و امیدت به خدا باشه درست میشه ،توروخدا به پسر جماعت اعتماد نکنید هرچیزیو نفرستید حتی اگه قصدتون جدی باشه چون یچیزی بشه سریع تهدید میکنن🥲❤️

منم تقریبااا این اتفاق برام پیش اومدع حتی به جرعت میتونم بگم خیلیییی بدتر برام پیش اومد اما با کمک خالم همه چیو درست کردم کسیم نفهمید. با یکی درمیون بزار ینی چی مگه ادم نیستی که نزاره جایی بری و فلان... نمیفهمم واقعن 

من+نی نی+باباش=❤

بهت حق میدم همیشه اینموقع داری حاضر میشی بری مدرسه الان تو خونه ای خوابت نمیبره چرند میبافی🤌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚