2777
2789

از طرفی خستم از طرفی پر از تردیدم، حالم یه جوریه دوس دارم تنها باشم هیچکی نباشه دیگه نمیدونم چی درسته چی اشتباه، 

به نظرتون طلاق از مردی که از اول زندگی هر دفعه یه طوری آزارتون داده درسته؟ راه نجات

رایج‌ترین اشتباهات زن و شوهر‌ها در زندگی مشترک🤦‍♂️🤦‍♀️

۹ اشتباه آقایان👨🏻

_مقایسه کردن همسر با زنان دیگر: مقایسه کردن، احساس حقارت به زن می‌دهد و فکر می‌کند مهم‌ترین زن در زندگی شوهرش نیست، حتی اگر یک مقایسه کوچک باشد.

_بی توجهی به احساسات زن: برخی مردان احساسات همسر، ناراحتی‌ها، درددل‌ها و ... را درک نمی‌کنند و هیچ توجهی به تغییرات ظاهری و روحی-روانی همسرشان ندارند.

_فراموش‌کردن رویداد‌های مهم زندگی: برخی مردان اتفاقات مهمی مثل سالگرد ازدواج، تولد و ... را فراموش می‌کنند.

_شلختگی مرد و به هم ریختن خانه

_ابراز علاقه نکردن: بعضی شوهر‌ها با این که همسرشان را دوست دارند، اما کوچک‌ترین ابراز علاقه‌ای به او نمی‌کنند و هیچ جمله عاشقانه‌ای از دهان‌شان خارج نمی‌شود!

_کمک نکردن در کار‌های خانه: برخی از مردان با این‌که می‌دانند همسرشان به کمک نیاز دارد، اما دست به هیچ کاری نمی‌زنند.

_اعتیاد به بازی با گوشی: این هم از مواردی است که این روز‌ها به فراوانی بیش از حدی رسیده

_گوش شنوا نبودن

_مشورت نکردن با همسر: مردانی که تصمیمات مربوط به خانواده را یک نفره و بدون نظرخواهی از همسر می‌گیرند، نقش همسرشان را کم رنگ و کم رنگ‌تر خواهند کرد.

_حالا

۹ اشتباه خانم‌ها را بخوانیم:👩🏻

_کنترل کردن شوهر: زنانی که مثل جاسوس به شوهر خود نگاه می‌کنند و منتظر هستند شوهر یک لحظه نباشد و فورا شروع به جست‌وجو در گوشی، کیف و لباس او می‌کنند، چرا به خوشبختی امیدوارند؟

_شوهر را مثل کودک دیدن

_احترام قائل نشدن برای اوقات تنهایی مرد: تمام مردان به لحاظ روانی به اوقاتی برای خلوت و تنهایی خود احتیاج دارند.

_توهین کردن به شوهر در جمع

_وقت‌گذرانی بیش از حد با دوستان: ارتباط با دوستان تاثیر خوبی بر روحیه فرد دارد، اما اگر بیش از حد باشد، تعادل زندگی را به هم می‌ریزد

_پرسیدن این‌که به چی فکر می‌کنی؟ این هم یکی از سوالات پوچی است که برخی زنان خیلی زیاد از شوهر خود می‌کنند و هرطور شده هم به دنبال شنیدن یک جواب قانع کننده هستند.

_صحبت نکردن درباره مشکلات: برخی زنان موقع بروز مشکل در زندگی مشترک‌شان، حرفی نمی‌زنند و با سکوت یا بغض، انتظار دارند شوهرشان حدس بزند مشکل چیست!

_توجه نکردن به آراستگی

_غرغر کردن دائمی و انرژی منفی داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بستگی به شرایط خانوادت هم داره ایا برگردی حامی داری 

باید مستقل باشی ؟ توانش رو داری ؟ توی طلاق هم هزاران مشکل هست و اصولاً بعد طلاق هم نمیذازن که شما راحت و تنها باشی تو جامعه ما خیلی سخته و هزار جور به کار آدم کار دارن

منم حالم خیلی بده بود، همه اش به طلاق فکر میکردم و سر همین. شوهرم شناسنامه و عقد نامه رو قایم کرده بود 

پارسال کارگاه  مهارت های خودشناسی شرکت کردم و تازه فهمیدم چقدر اشتباه دارم که باید خودم رو درست کنم 

امسال کارگاه مهارت های زندگی مشترک شرکت کردم، تکنیک های که دادند ، باعث شد شوهرم و خودم احساس بهتری داشته باشیم و دوباره عشق قبل رو پیدا کنیم  

آره تمنا دارم ، خودت رو بدبخت نکن. شرکت کن ببین اگر بعد از چند ماه تاثیر نداشت بعد تصمیم بگیر

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!