من روز اول ماه رمضان میخوام به همسایه هام که تعدادشون به سی چهل نفر میرسن افطاری بدم ،قبل اذان هم میخوایم یک.جز قرآن بخونیم ،حالا سوال من اینه که سفره افطاری رو همون لحظه اذان بچینم یا یکی دو ساعت زودتر.
سلام عزیزم ما کلا سفره رو میچینیم و چیزایی مثل پیش دستی و قاشق و دستمال سفره و اینا رو میچینیم ولی نزدیک اذان غذاها رو میاریم البته بسته به ظرفیت و بزرگی منزلتون داره.. التماس دعا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب ممنون عزیزان نظرات همه رو خوندم ،و فکر کنم زودتر بندازم بهتر باشه من پیش خودم گفتم بد نباشه ولی الان که.میبینم همه میگن بنداز بهتر شد ،فقط چای و اش و رو سر اذان میارم
قرآن خوندن که تموم شد اول نمازجماعت بخونید و در حین نمازخوندن مهمونا، دو نفر از خانواده خودت رو مسئول انداختن سفره کن.
اینم خیلی خوبه ولی جا برا نماز جماعت خوندن ندارم خونم آنقدر بزرگ نیس ،الان تو حال رو کلن میخوام جمع کنم مبل و هر چیز اضافه رو که جا برا نشستن باشه ،ولی این نماز جماعت خیلی خوب میشد اگر بتونم اجرایش کنیم ،ممنون از نظر خوبت