سرونازکوچولوام مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 338 عنوان تاحالاشده حواستون نباشه در تاکسی رو بازکردنی بخوره دربه موتوری یا کسی؟ 158 بازدید | 6 پست تاحالاشده حواستون نباشه در تاکسی رو بازکردنی بخوره دربه موتوری یا کسی؟ 1403/01/07 | 01:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5261 وای بازم تو چرا نمیری پیش مشاور پدر من افسر بازنشسته راهنمایی و رانندگی هست ازش پرسیدم و ویس گرفتم و برای اسی فرستادم اما ایشون مثل اینکه خوشش میاد من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
سرونازکوچولوام مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 338 پدر من افسر بازنشسته راهنمایی و رانندگی هست ازش پرسیدم و ویس گرفتم و برای اسی فرستادم اما ایشون مثل ... مرسی عزیزم ولی ی سوالی بود گه واسم حل نشده
مرگبرنینیسایتخخخ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 2415 پدر من افسر بازنشسته راهنمایی و رانندگی هست ازش پرسیدم و ویس گرفتم و برای اسی فرستادم اما ایشون مثل ... دنبال پربازدید شدنهولی خب خبر نداره بیمزه تر از این حرفاست
سرونازکوچولوام مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 338 پدر من افسر بازنشسته راهنمایی و رانندگی هست ازش پرسیدم و ویس گرفتم و برای اسی فرستادم اما ایشون مثل ... کاش میشد تلفنی پدرت حرف بزنه باهام سوالاتم.وبپرسم