2777
2789
عنوان

گریه های دخترم به خاطر قرآن و اذان

1009 بازدید | 38 پست

سلام دوستان سال نوتون مبارک 

امشب دلم خیلی گرفته .🥺 

امروز رفتم خونه مادرم . تلویزیون غروب اذان میداد و قرآن میخوند . همین که صدای قرآن شنید شروع کرد ب گریه کردن . 

دیروزم رفته بودیم مهمونی منزل دایی همسرم سر سفره نشستیم شروع کرد گریه کردن . دخترم ۴ سالشه . مهمون میاد خونمون یا جایی میریم گریه میکنه . یا صدای قرآن و اذان میشنوه گریه میکنه . خیلی ناراحت میشم . خیلی خجالت میکشم . همسرم میگ بچه ست درست میشه ولی الان ۴ ساله ک اینجوریه خسته شدم دیگه 😞😞😞

میشه از تجربه هاتون بگید و کمکم کنید 

برای دخترم دعا کنید خوب بشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا جوری با ناله و زجر میخونن منم گریم میگیره بچه حق داره.ولی همون قرآن تو جلسات خانم ها میخونن دلچسب ترینه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

خوب چرا؟ ازش پرسیدی؟ 

معمولا بچه ها یکی دو ساله اینطورن چهار سال که دیگه بزرگه

پسر من زیر یک سال بود یادمه با صدا اذان گریه میکرد، الان یک سال و هشت ماهشه با صدا لالایی گریه میکنه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ٤ ساله که می تونه صحبت کنه. ازش بپرسید چرا گریه می کنه. شاید به دلیلی می ترسه. متلا شرکت کردن در مراسم ترحیم در گذشته...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

حساس نشو گلم یا از صداش ترسیده یا از مدل خوندنشون 

یا یه چیزی شده نسیت بهش حساس شده 

مثلا برای اولین بار که این صدا رو شنیده تو بچگی دجار دل دردی یا ناراحتی چیزی شده الان واسش ناراحت کننده است 

با مشاور مذهبی صحبت کن عزیزم

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

شاید انرژی هارو درک میکنه.شاید اون فردی که اذان گفته انرژی بدی داشته.شاید حس قوی داره بچه .شاید آگاه ...

وا انرژی بد چیه این حرفا چیه از خودتون درمیارید اتفاقا کسی که اذان میگه خیلی هم انرژی های خوب منتقل میکنه

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن