2777
2789
عنوان

حرف های نامناسب همکار متاهل

3066 بازدید | 102 پست

سلام شب همگی بخیر 

خواهش میکنم ازتون یه قضاوت نابجا نکنید و همه حرفای من و گوش کنید من واقعا از این وضع ناراضی ام اما چاره ای ندارم و فکر میکنم دارم درحق همجنس خودم ظلم میکنم

من به واسطه شغلی که دارم بیشتر وقتم یعنی کل وقتم با مرد ها سپری میشه که اکثرا متاهل هستن ولی داخل اون سالنی که من درحال کار هستم خودم هستم با یه مرد متاهل اما جوان ولی خب سنش از من بیشتره 

خواه یا ناخواه توی محیط کار از اون رسمی بودن درمیایم مثلا سلام احوالپرسی هامون عادی میشه و هرازگاهی یه سری شوخی های توی حیطه کاری خودمون داریم ولی نه نامربوط و شوخی های زننده اما الان قضیه فرق کرده برای اون اقا

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یه جور دیگه ای شده اون اقا

یه حالت دیگه ای که دارم میترسم

یهو پیشنهاد خونه اومدن میکنه یا میگه یه روز بیا باهم عرق بخوریم یا نمیدونم شوخی های جنسی زیادی داره میکنه که اصلا برام خوشایند نیست خیلی ببخشید ولی وقتی حواسم نیست یهو دست میزنه به سینه هام

خب اینا نادان هستند اصلا جنبه خوبی یا اینچیزارو ندارن ...بعد پشت سر خانم میگن دنبال منه ووو برای خودشون داستان درست میکنن

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

حواست باشه مردها یه قدم بری جلو 

اونا سه قدم میان جلو 

ی هو میبینی از روت  رد میشن ، خودتم مقصر میکنن ک سر راهم بودی

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
شوخی نکن و جدی باش  تو یه پادگانم بودی جدی باشی کسی جرأت نداره شل بازی دربیاره چرتو پرت بگه

خدا شاهده من کل حرفم سلام احوالپرسی هست حالا یه سری شوخی های مناسب تو حیطه کاری اون میکنه و من فقط لبخند میزنم اما الان قضیه یه جور دیگه ای داره میشه