2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا پسری هست ک خجالتی باشه ولی کسی رو بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 50 پست
واقعااا؟ ینی اینکه حتی نگام نکرد؟از شدت ناراحتی های آخرش دو بار ماشین نزدیک بود بهم بزنههی حرص می‌خو ...

نگا چییه برادر فقط همون لحظه که اومدم رو میز سرشو برد بالا نگا کرد

بعدش زیر چشمی نگا می کرد

داداشش مراقب باش تلف می شدیااا،کلن خجالتیه من خیلی طول کشید تا بتونه راحت باشه،ولی تا راحت شدیم باهم خانوادم فهمیدن و همه چی تموم شد

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

شاید باورت نشه منم دقیقا مثل اونم اینقدر خجالتیم فقط تو چت میتونم ابراز کنم کلامی نمیتونم حضوری اصلا ...

مرسی عشقممم

بهم میگی چجور باهاش رفتار کنم

واقعا نمیدونم

دلم میخواد بمونه برام خودم دوسش دارم حتی این ناراحت شدنمم از سر دوس داشتن بود بخدا 

همش هم میگ اگ من بیام خواستگاریت چون وضع مالی خانواده من پایین تره تورو ب من میدن؟🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا چییه برادر فقط همون لحظه که اومدم رو میز سرشو برد بالا نگا کردبعدش زیر چشمی نگا می کردداداشش مرا ...

عزیزم...

خانواده من میدونن خاله اونم میدونه من رو

ولی اینکه اومده دیت باهام رو نه...

ممنون عزیزم از حرفایی ک زدیآره خیلییییی بی تجربه مامیدوارم از دستش ندم🥲🥲کاش قبل رفتن اینجا تاپیک م ...

اشکال نداره توچیزی ازدست ندادی این اطلاعاتوهم هردختری نمیدونه و اکثرا خراب میکنن روابطشونو  حالا هرسنی

حالا هم تورابطت سعی کن نقش ادم هولو اویزونو بازی نکنی گیر نده و بذار نفس بکشه اصلا پیگیرش نشو اون همیشه اولین نفری باشه ک پیام میده و مهمتر اینکه خودتو ادم بیکار علاف نشون نده بفهمه برنامه هایی برای خودت داری و سرت شلوغه  تازنگ زد فوری نپر گوشیو برداری یکم انتظار بده بمردا

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
مرسی عزیزمممگیجم گییییج🤣

راه میفتی

همه حواست به این نباشه ک وای ازدسش بدم‌ندم

توبایذ تاجای ممکن حواست باشه تا بشناسیش و ببینی بدرد زندگی و‌پدر بودن میخوره یانه سنش کمه و مسئولیت پذیر نمیتونه باشه

کیست باید باهات لااقل ۵ سال اختلاف داشته باشه  ک همودرک کنین بفهمین و چون انسانی درحال رشدو تغییر ممکنه معیاراش بمرور برای ازدواج تغییر کنه نگاهش دیدگاهش به زندگی انتخابهاش  همه درحال تغییرن تابرشد لازمبرسه و‌به ثبات برسه

ممکنه الان ازت خوشش بیاد توزندگی تغییر کنه حسش بهت

و استقلال نداره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
مرسی عشقمممبهم میگی چجور باهاش رفتار کنمواقعا نمیدونمدلم میخواد بمونه برام خودم دوسش دارم حتی این نا ...

خب عزیزم این مشخصه میخوادت واقعا مشخصه وقتی این حرفو میزنه ینی میخاد خودشو بکشه بالا بهت بگه اگر الان نمیتونم بیام جلو فقط بخاطر وضع مالیمه خب ببین از اونجایی خودم پسره رو کااااااااامل درک میکنم رفتارت باید خیلی مهربون باشه نه خیلی زیاد درکش کنی ازش نخوای هی نگات کنه قربون صدقت بره کم کم خودش درست میشه چون عادت نداره بهش دلگرمی بده بگو ن بخاطرت میمونم که باهم همه چی درست کنیم توقع هم ازش نداشته باش لطفا اذیتش نکن از لحاظ ابراز علاقه و ارزش دوست داشتنم واقعا داره این پسر چون این پسرا خیلی کمیابن