2777
2789

از دوران نوجوانی از وقتی ک خودمو شناختم 

پدرم دست تو دماغش میگرد و ب لباسش می مالید 

جلو همسرش(مامانم) و من و داداشم راحت خیلی ببخشید می گوزید  و جلوی ما دست رو توی شلوارش میکرد (چ جلو چ عقب) ببخشید خجالت میکشم نمیتونم بیشتر اشاره کنم . 

حالا از بچگی این تو ذهنم مونده  نمیتونم از دستش چیزی بخورم یا مثلا دست ب نون بزنه واقعا دست خودم نیس . 

فقط و فقط نسبت ب پدرم اینجوریم.  

از دست مامانم همه چی میخورم  با اینکه ۲۰ سالمه ولی گاهی فشارم میفته دستام کثیفه  میگم مامان ی تیکه نبات بکن بزار دهنم 

یا خاله م داییم و... چیزی بدن میخورم . 

فقط نسبت ب بابام اینجوری شدم . 

حق دارم یا نه ؟ 

بابام سر این مسئله امشب دعوا راه انداخته و توی هر دعوایی اینو ب روم میاره ک تو از من چندشت میشه  مگه من چیکارت کردم ولی اصلا اشاره ب کارهایی ک کرده قبلا و میکنههه!!!  نداره 😪😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری🤢🤮

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ببخشید ها ولی مامانت چندشش نیست ؟؟چجوری بغل بابات میخوابه؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

خب چرا نمیگی دلیلش رو به خودش؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
  بچه جون فکر نمیکنی اینجا جاش نیست که همچین تاپیک شخصی ای زده بشه؟

اینقدر بدم میاد از شماهایی که خودتون رو گنده میدونید و به بقیه میگین بچه

خب آدم باید مشکلشو ی جوری مطرح کنه من خودم مشابهه همین مشکلو داشتم ولی با آدم دیگه و ی شکل دیگه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌