2777
2789
عنوان

زندگی های مسخره جدایی های مسخره تر

459 بازدید | 20 پست

طلاق واقعا عین آب خوردن شده 

تا یکی از زوجین به اون یکی بشین اون طرف میگه میخام طلاق بگیرم مخصوصا خانم ها حالا با مشکلات اساسی اونایی که واقعا همه راه ها رو رفتن کاری ندارم ولی الان انگار مد شده تا به دختره بگن بالا چشمت ابرو سریع میگه طلاق میخام  

میدونی زنی که تصمیم به رفتن گرفته اون خیلی وقته روحش از اون زندگی رفته پس تصمیم برای جدایی زن یه روزه نیست والا آقایون رو دیگه نمیدونم ! 

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب اشتباه 

چه اونی که با یه معرفی تو یه مدت کوتاه عقد میکنه جه اونی که دوست میشن و عشق چشمش و کور میکنه

دوم نداشتن مهارت زندگی

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

دقیقا 

جرات هم نداری چیزی بگی سریع برچسب زن علیه زن میچسبونن به آدم!!! 

طرف میگه تو مهمونی شوهرم اخم کرد می‌خوام طلاق بگیرم 

اون یکی میگه وقتی بیرونه جواب تلفنمو نمیده می‌خوام طلاق بگیرم 

اون یکی میگه بهم فحش داد می‌خوام طلاق بگیرم 

بعد بهش میگی بابا هیچ زندگی بی ایراد نیست مردای دیگه هم ایراد دارن با اعتماد بنفس میگن خب ما که نمیخوایم دیگه ازدواج کنیم 😑😑

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

افراد زیادی رو دیدم دلایل نامعلوم و نامفهومی داشتن ک با کمب گگ کمی گذشت یا تحمل یا بخشیدن همدیگه درست میشد زندگی شون امت نخواستن.غرور خود شیطان هست.امان از غرور و کینه توزی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بودی ک فقط گفتن بالا چشات ابروهه؟، 

نخیر اینجوری نیس ....

اگه انتظار داری مث قدی بسوزن و بسازن ؛بازم اینجوری نیس 

سوختن و ساختن ها ...... از روح آدم ی مریض میسازه فقط 

پس گاهی برا اینکه مریض نشسی باید رهاکنی

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

ببین هیچ کس از خوشی فرار نمیکنه مخصوصا خانوما کسی که طلاق میگیره کارد از استخونشم گذشته شما کار به حرفی که میگن نداشته باش گاهی دلیل های اصلی رو آدم نمی تونه بگه حتی به مادرش مجبورن یه چی بگن

طلاق عین اب خوردن نیست خداکنه قسمتت نشه 

طلاق من چهارسال طول کشید وقتی تموم شد وکیل گفت پرونده ی تو پدر منو دراورد برو دیگه پشت سرتم نگاه نکن 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
ببین هیچ کس از خوشی فرار نمیکنه مخصوصا خانوما کسی که طلاق میگیره کارد از استخونشم گذشته شما کار به ح ...

ولی باورکن ی سری طلاق ها خیلی آبکی و مسخره س.آشنا ما شام عقدشون قرار بود خونه برگزار بشه مادر داماد ی جنگی راه انداخخ ک نگو اخرشم حرع ت حرف تو حرف صشد طلاق گرفتن ۲۱فقط زوج بودن بخاطر ی شام بین بزرگترا دعوا افتاد.تقصیر دوتا جوان نبود

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ببین هیچ کس از خوشی فرار نمیکنه مخصوصا خانوما کسی که طلاق میگیره کارد از استخونشم گذشته شما کار به ح ...

دقیقن حرفت درسته ...بمن میگن دلیل طلاقت چی بوده اصلا نمیدونم چجوری بگم از کجا بگم انقدر پیچیده س 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

بهتر تا این مردها یاد بگیرن دختر مردم دستشون امانته ملک شخصی و لوازم شخصیشون نیست که هر جور خواستند برخورد کنند دختره هم بسوزه و بسازه تازه داره حساب کار دستشون میاد تا وقتی خوب باشند بساز باشند دنبال زندگی باشند زنشون هم میسازه پا کج بزارن زندگی رو خراب کنند زن هم نمیمونه توی ویرانه ای که ساخته

میدونی زنی که تصمیم به رفتن گرفته اون خیلی وقته روحش از اون زندگی رفته پس تصمیم برای جدایی زن یه روز ...

بله 

یواش یواش  لبریز شده 

شاید با ی حرف یا حرکت تصمیم نهایی میشه 

گر مِی نخوری طعنه مزن مستان را
دقیقن حرفت درسته ...بمن میگن دلیل طلاقت چی بوده اصلا نمیدونم چجوری بگم از کجا بگم انقدر پیچیده س&nbs ...

دقیقا همینه حالا همین خانومایی که دارن از طلاق بقیه وای ووی میکنن خیلی هاشون خودشون غرق بدبختی ان ولی اکثرا چون پول و پشتوانه و درامد و حمایت خانواده ندارن میسوزن میسازن و تحقیر میشن اسمشم گذاشتن زندگی