2777
2789
عنوان

داستان عشق امام رضایی‌مون+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4786 بازدید | 49 پست

6 ماه گذشت، لحظات تلخ و شیرین زیادی داشتیم، نامزدی رو با استرس خیلیی زیاد و با کلییی دعوا تدارک دیدیم، ولی در نهایت همه چیز خوب بود و مطابق رضایت طرفین برگزار شد، بهترین روز زندگیم بود واقعا

من به خواست خودم گفتم عقد تو حرم باشه

با اینکه شهر هر دومون از مشهد خیلی فاصله داشت

الان همه چیز حی و حاضره...

همه چیزو رزرو کردیم

اما دعواهامون سر به فلک کشیده و واقعا جدایی برام سخته

عقلم میگه جدا شو. ولی با دلم چه کنم، با نشونه‌های امام رضا چه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شکاک بودنشه، شکاکی درمان نداره، خیلی تلاش کردم    

جدا از شکاکی تاپیکای قبلت گفتی محبتهاتو باور نداره میگه الکیه ووسه این گفتم برید مشاوره که واقعا بیماره یا عقلش کامل نشده راهی پیدانشد ی تصمیم درست بگیر

خیلی متاسفم امیدوارم هرچی به صلاحته بشه و همه چی درست بشه 🥲💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

اسی جان. منم چندتا تاپیک هات رو خوندم. ببین حتمن حتمن حتمن برید مشاور. تست شخصیت و ... بگیره. قطعا روزگار سختی رو داری سپری میکنی ولی سعی کن منطق و احساست رو با هم در نظر بگیری. حتی مشاور بگه مناسب هم نیستید راهکار میده که بتونی راجت سپری کنی دوران سخت رو. بگه مناسب هم هستید هم که باز راهکار میده بهتون که راحت تر با هم کنار بیاید. 

الان میگی قهرید و بحث دارید. همین رو بهانه کن که باید قبل از عقد برید مشاور. امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

اسی جان. منم چندتا تاپیک هات رو خوندم. ببین حتمن حتمن حتمن برید مشاور. تست شخصیت و ... بگیره. قطعا ر ...

ممنونم از درک و راهنماییت عزیزم  

بهش گفتم بریم مشاوره، ولی قبول نکرد

در کل آدمی نیست که مشاوره رو قبول نداشته باشه، اتفاقا قبلا ازش استقبال میکرد، ولی الان انقدر عصبانیه که میگه با تو جهنم هم نمیرم

در عین حال همچنان نمیخواد عقد رو بهم بزنه، نمیدونم واقعا چی تو ذهنش میگذره

ممنونم از درک و راهنماییت عزیزم     بهش گفتم بریم مشاوره، ولی قبول نکرد در کل آدمی نیست ...

بگو تا نریم مشاور، عقد بی عقد. اگه الان میگه مشاور نه که بعدا دیگه هیچی. فکر کنم خودت راه درست رو با توجه به شرایط میتونی پیدا کنی. خانواده ات هم شکر خدا خوبن و هوات رو دارن. باهاشون مشورت کن، راحت گریه کن. مطمئن باش پشتت هستن. توکلت به خدا باشه. یه نذری هم برا امام زمان بکن تا خودش راه درست رو بزاره جلو پات. ان شاءالله که هر چی خیر و صلاح برات پیش میاد

بگو تا نریم مشاور، عقد بی عقد. اگه الان میگه مشاور نه که بعدا دیگه هیچی. فکر کنم خودت راه درست رو با ...

خیلی ممنونم، نذرو حتما انجام میدم، شما رو هم دعا میکنم، انشالله که خیر باشه

درباره این نشانه های مذهبی هم در کانالشون صحبت کردن

مثلا یه نفر تجربه خودش رو فرستاده بود که

همسربنده درقنوت نماز درحرم امام رضا گویا چهره بنده را می بینند
از اون طرف بنده هم ۴۰ روز زیارت عاشورا خونده بودم ومنتظر همسر دلخواه و.....
۳روز بعد ایشون آمدن خواستگاری و ازدواج و ...۲۲سال گذشته وهردو تقریبا هرروز به اینکه چراازدواجی که کلی اختلاف وتضاد عاقلانه داشت را با یک فکر فانتزی شروع وهمچنان تحمل میکنیم وتاکی خداداند.
جوانها خواهشا فانتزی مذهبی، سید وهیئت و....رابرای یک عمر زندگی دخیل نکنید.

یا این تجربه یک نفر دیگست

حالا که همه دارن میگن منم بگم
سال ۹۶ با کاروان دانشگاه رفتیم کربلا. شب آخری که کربلا بودیم و منم حسابی برای ازدواجم دعا کرده بودم، توی حالت خواب و بیداری دیدم رفتم یه جایی و یه آدمیو بهم نشون دادن و بهم گفتن که این همسرته و اسمش داووده.
خلاصه منم کلی ذوووق کردم که آخ جون همسرمو بهم نشون دادن و...
خداشاهده توی این شش سال حتی یه خواستگار که اسمش داوود باشه نداشتم😂😂
و البته چون میدونستم که خواب حجت نیست هیچ وقت اسم خواستگارامو نمی پرسیدم و همه رو با بررسی رد میکردم.
ولی خب جالب بود
برا دوستام تعریف کردم، هنوز وقتی میخوان بپرسن ازدواج کردم یا نه میپرسن: راستی داوود پیداش نشد؟😂😂
اینم از قصه ی من

#ارسالی_مخاطب
#نظرات_دوستان
#سوال_58

سلام درباره همین بحث توسل و حاجت گرفتن

منم پارسال اربعین، توی حرم حضرت ابوالفضل، به ایشون متوسل شدم و یه همسر خوب خواستم

بعد چندوقت یه خواستگار پیدا شد که اسمش ابوالفضل بود😂 منو بگی، دیگه میگفتم اینو خود حضرت فرستاده برام😂 انقدری که دیگه به هیچی توجه نداشتم، فانتزی جلو چشمامو گرفته بود😐

وقتی بهم خورد، تازه چشمام باز شد و فهمیدم من ادمی نبودم که شرایط اون بنده خدا رو بتونم تحمل کنم و اگه ازدواج میکردیم هم من هم اون به سختی میوفتادیم

#ارسالی_مخاطب

#نظرات_دوستان

#سوال_58

در کل عزیزم بحث ازدواج انقدر مهمه که نمیشه با چندتا نشونه تصمیم گرفت.

در ازدواج باید منطقی پیش رفت و تحقیقات لازم رو انجام داد و چشم رو باز کرد و با توکل به خدا و کمک از امامان(ع) منطقی و عاقلانه تصمیم بگیریم