2777
2789

سلام عزیزان

من چند روز پبش بخاطر خونریزی زیادی که پریودم داشت و 15 روز پریود بودم رفتم پیش خانم دکتر جهانگیری

متاسفااااااانه ایشون خیییییلی اخلاق بد داشتند طوری که کاملااااااا ادم نسبت به زندگی و آینده ناامید میکنند, وقتی از پیششون برگشتم فقط 2 روز گریه میکردم! واقعا متاسفم از این نوع برخورد, مخصوصا دکتری که انقدر معروف هستند و مطب شلوغی دارند. تقصیر خودمونه که خودمونو کوچک میکنیم چون طرف دکتر معروفیه در صورتی که اخلاقشون و امید به زندگی صفر

هر چی منفی که فکر کنید 

طوری که خییییلی رک بهم گفت شاید بعد زایمان بمیری, خیلی رک میگفت چه جالب تا الان زنده ای 

من الان 30 سالمه 

یعنی شخصیت یک دکتر باید این باشه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداشاهده

قسم میخورم, طوری که ازمایشها و سونو منو نگاه نکرد فقط کلی حرفای منفی که من 2 روز گریه میکردم, اخرم نگفت چرا پریودم طولانی شده؟ 

من رفتار دکتر خیلی برام مهمه طوری که این دکتر که میتونم اسم دکتر رووش نزارم چون وجدان کاری نداشت, خیلی مهمه 

از اتاقشون که اومدم بیرون فقط شک بودم و 2 روز گریه, پریودمم شدیدتر شد     

نه هنوز پریودم چون خیییلی عصبی شدم 

فکر کن عزیزم برگشت گفت بیچاره شوهرت 😞😨 و من فقط لال شده بودم و بغض داشتم 😔😔😔😔😔

ترسیدم دکتر دیگه ای برم, وقتی اومدم خونه اسم ایشونو سرچ کردم دیدم بععععععله خیلیا ناراحتن برای رفتارشون

بعضی دکترا همینطور.نمیدونم از خستگیه یا اینکه مریض خودشون نیستی.منم پیش ی دکتر معروف رفتم تو هفته شش بارداری لکه بینی داشتم برگشت فورا گفت این پوچه.سقط مبشهه و کلی حرف ناامید کننده جوری ک با اشک اومدم بیرون کارم شده بود گریه.

ای خدای مهربان مواظب فرشته من باش

مونا جون دکترت شعور داشته 

من تمام ناراحتیم از سادگی خودمون هست که چون ایشون معروفن پیششون میرم و به خودشون اجازه میدن هر چی دلشون میخواد بگن. 

بعد متوجه شدم عروسمون بار اول بارداری پیش ایشون رفتن ولی بخاطر اخلاق بدشون که کلی گییییر به ظاهر عروسمون داده بودن دکترشو عوض کرد 

عزیزم برو یه دکتر دیگه منم چند وقت مشکل شما رو داشتم رفتم دکتر متوجه شدم پولیپ رحم دارم

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.