2777
2789
عنوان

رفتار دکتر زنان "نتیجه بد از یک دکتر معروف"

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم خداشاهده برگشت گفت چجوری تا الان زنده ای , و اینجور ادما تا 17 18 سالگی نمیمونن 😳😳😳😳 و اگر زایمان کنی میمیری 

چون من ناراحتی قلبی مادرزاد دارم. در حالی که من فقط بخاطر یک خونریزی ساده اومده بودم پیششون ولی ایشون منو از زندگی نا امید کرد و حرفای زد که هیچوقت دکتر قلبم به من نمیزنه

چه دیوانه ایه من کلی مشکل داشتم یه جراحی سخت انجام دادم باز دکتر میگفت هیچی نیست خوب خوب میشی اینقد بهم روحیه میداد حتی دوبار بعد جراحی بهم زنگ میزد بهم دلداری میداد 

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

ممنونم مونا جون 

من این مطلبو خواستم برای عزیزانی بزارم که دنبال دکتر معروف میگردن و اخلاق دکتر براشون خیلی مهمه

من به شخصه به دکتر ماه منیر جهانگیری صفر میدم از طرز برخورد و امید به زندگی ....

مهشید جونم منم کلی دعات میکنم و مطمئن باش چیز خاصی نیست 💕 توکلت به همون خدایی باشه که منو نگه داشته و اگر امثال مثل جهانگیری سرراهمون قرار میگیره از زندگی ناامید میشیم و دور از جون شما دور از جون شما , فردا باید بمیریم 

توکل به خدا خودمم دلم روشنه ، ایشالله شما هم به زودی خوب میشی فقط یه دکتر خوب پیدا کن برو پیشش دکتر من ماریا راستگو هست خیلی دکتر خوبیه خواستی برو پیشش

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.