چشاتودرویشکن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 عنوان کسی به نیت ازدواج نماز جعفر طیار خونده؟ 285 بازدید | 21 پست اگه دوست داشتین بگین چند بار خوندین و... کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی 1403/01/05 | 23:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemanما عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4720 من خیلی امانشدهانگاربه دعاوچله وگناه کردن ونکردن نیستبایدوقتش برسه
چشاتودرویشکن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 من خیلی امانشده انگاربه دعاوچله وگناه کردن ونکردن نیست بایدوقتش برسه من هر جمعه میخونمخیلی دلمو اروم کرده وقتشو سپردم به خدا و برای ازدواجخوب میخونم...قطعا تاثیر داره ایمان دارم به این نماز..شما هم ادامش بده کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
شکوه1377 عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 8168 مگر چندسالته ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔 خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
asemanما عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4720 من هر جمعه میخونم خیلی دلمو اروم کرده وقتشو سپردم به خدا و برای ازدواجخوب میخونم...قطعا تاثیر داره ... نه من چادر ی بودم کانتویی شدم موهامم بیرونه قرانم همش میخوندم ماه رمضون امسال اونم نخوندممن اعتقاداتموازوست دادم وخداخواسته اینطوری
چشاتودرویشکن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 مگر چندسالته من؟25 ولی سنم مهم نیس فقط دوست دارم با ادم صالح ازدواج کنم کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
چشاتودرویشکن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 نه من چادر ی بودم کانتویی شدم موهامم بیرونه قرانم همش میخوندم ماه رمضون امسال اونم نخوندم من اعتقاد ... عزیزم اینطوری فکر نکنمنم یه مدت اینطوری شدم نماز هام داشت قضا میشد ولی برگشتم دوبارهباید ببینی علتش چیه از خدا بخواه دوباره برگردی به روزای سابقت کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
asemanما عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4720 عزیزم اینطوری فکر نکن منم یه مدت اینطوری شدم نماز هام داشت قضا میشد ولی برگشتم دوباره باید ببینی ع ... تاحاجت نگیرم برنمیگردمدلم برای یکی که ازدواج کرده تنگ میشه نمیدونم چطورازفکرم دربیارمشبهش فکرنمیکنما ناخوادگاه یادش میوفتم
aa_samin عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1077 تاحاجت نگیرم برنمیگردم دلم برای یکی که ازدواج کرده تنگ میشه نمیدونم چطورازفکرم دربیارمش بهش فکرنمی ... چقدر منی😂💔
چشاتودرویشکن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 تاحاجت نگیرم برنمیگردم دلم برای یکی که ازدواج کرده تنگ میشه نمیدونم چطورازفکرم دربیارمش بهش فکرنمی ... عزیزم اگ بخوام در این مورد حرف بزنم شاید برات تکراری باشه ولی امیدوارم (به حق صاحب خونه) دلت اروم بشه... کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
چشاتودرویشکن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 من شاید چهل بار خوندم چن بارم ختم خوندم کلا دیگه زده شدم من تعداد نیت نکردمفقط گفتم تا زمان ازدواجم میخونم کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی
دختر_بنفش_پوش عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1038 من هر جمعه میخونم خیلی دلمو اروم کرده وقتشو سپردم به خدا و برای ازدواجخوب میخونم...قطعا تاثیر داره ... برای منم دعا کن لطفا این روزا اصلا حالم خوب نیست اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
aa_samin عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1077 من تعداد نیت نکردم فقط گفتم تا زمان ازدواجم میخونم خوبه حداقل گناهات بخشیده میشه
چشاتودرویشکن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 504 خوبه حداقل گناهات بخشیده میشه ان شا الله کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی