2777
2789
برای منم دعا کن لطفا  این روزا اصلا حالم خوب نیست

حتما عزیزم اگه دوست داشتی اسمتو بگو یادم بمونه...ان شا الله خدا قبول کنه

شما هم برای من دعا کن

کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم اگه دوست داشتی اسمتو بگو یادم بمونه...ان شا الله خدا قبول کنه شما هم برای من دعا کن

بگو همون کاربر دختر بنفش پوش 

یا برگرده یا فراموشش کنم و این دلم آروم بگیره 🙂

حتما اگه صدام شنیده بشه 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
من انقد ختم اینا خوندم زده شدم میگم کاش جای اینا رفته بودم مث دخترا زمان خودم با یکی دوست شده بودم ح ...

راهش نیست...

40 عدد مقدسیه چهله هم خوبه ولی به شرط نا امید نشدن

اگ میخوای دعا کنی اول توکل کن توکل ینی نا امید نشی و بسپاری به خدا و دوم تا وقت حاجت روایی ادامه بده..خدا دست بنده هاشو رد نمیکنه فقط بعضی چیزا زمان خودشو داره

منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم اما سپردم به خودش ممکنه این زمان طولانی بشه ممکنه هم نشه فقط ان شا الله در بهترین زمان باشه و با مناسب ترین فرد

عزیزم خدا خیلی خیلی مهربانه

بگو همون کاربر دختر بنفش پوش  یا برگرده یا فراموشش کنم و این دلم آروم بگیره 🙂 حتما اگه صدام ...

اگه میخوای فراموشش کنی ایه ی 28 سوره ی ابراهیم رو به تعداد نا محدود بخون

حتما برات دعا میکنم اگر لایق باشم

اگه میخوای فراموشش کنی ایه ی 28 سوره ی ابراهیم رو به تعداد نا محدود بخون حتما برات دعا میکنم اگر لا ...

ممنون 🤍

دلم نمیاد حتی فراموشش کنم🙂

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍