2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بنظرتون استعفا بدم؟

104 بازدید | 6 پست

دوماه هست تو یه شرکت معتبر و خوب تازه مشغول بکار شدم خیلی عملکرد عالی ندارم از مدیرم راجب عملکردم پرسیدم گفت خوبی اوکی هستی ولی نقطه ضعف هم داری

خیلی باهام خوب برخورد میکنن و هوامو دارن احساس میکنم بخاطر شرایط زندگیم هست ترحم میکنن که من دوست ندارم اینطوری باشه

دلم میخواد بگم دیگه نمیام چون اعتماد به نفسم پایین اومده از طرفی میترسم خودشون بعد یه مدتی بگن دیگه نیا چون دقت زیاد ندارم لااقل خودم برم بهتره

شما بگید چیکار کنم خواهش میکنم عنوان یه دوست

نقاط ضعفی که گفته رو بپرس و روش کار کن تبدیل به نقاط قوت کن 

فرار نکن وایستا تلاش کن موفق میشی به این تفکرت میخندی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نقاط ضعفی که گفته رو بپرس و روش کار کن تبدیل به نقاط قوت کن  فرار نکن وایستا تلاش کن موفق میشی ...

خوشبحالت با این طرز تفکرت 

بعضی وقتا یه خورده مطلب رو دیر میگیرم چجوری سعیمو کنم خیلی از خودم ناامیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت با این طرز تفکرت  بعضی وقتا یه خورده مطلب رو دیر میگیرم چجوری سعیمو کنم خیلی از خودم ...

اولش این تفکر منفی راجب خودتو بزار کنار 

فکر کن مثلا

زمانی که کلاس اول بودیم برامون چقد سخت بود یاد گرفتن خوندن و نوشتن حل کردن ریاضی و..

ولی الان چشم بسته میتونیم انجام بدیم 

الانم همینه قدرت مغز آدما خیلی زیاده در حد اینه که مثلا یه حسابه که چندین میلیارد موجودی داره و ما فقط از هزار تومنش نهایتأ استفاده میکنیم 

اگه هی بگی نمیتونم دلسرد و نا امید میشی 

پس نگو هرجا هم دیدی متوجه نشدی با جسارت و شهامت بپرس خجالت نکش 

حالا که یه کار خوب پیدا کردی الکی از دستش نده خیلی ها هستن در به در دنبال کار میگردن

اگه بیکار بشی و کار پیدا نکنی بعد پشیمون.میشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اولش این تفکر منفی راجب خودتو بزار کنار  فکر کن مثلا زمانی که کلاس اول بودیم برامون چقد سخت ب ...

ممنون عزیزم واقعا حرفت درسته

ولی میترسم از اخراج شدن فوبیای اخراج شدن دارم بخاطر حواس پرتی ام😔 

ممنون عزیزم واقعا حرفت درسته ولی میترسم از اخراج شدن فوبیای اخراج شدن دارم بخاطر حواس پرتی ام😔&nbs ...

نترس خونه اخرش نهایت اخراج باشه اعدام که نمیکنن 

حتی اگه اخراج هم بشی بازم تجربه به دست اوردی 

ولی ببینن داری تلاش میکنی اخراج نمیکن نترس قوی باش انشاله که موفق میشی