2777
2789
عنوان

چیکار کنم …

168 بازدید | 11 پست

امروز چشمم به پیام های گوشی برادرم افتاد و متوجه شدم یه سری روابط نامشروع داشته …

پدرم به شدت حساس و غیرتیه اگه متوجه موضوع بشه شاید خون به پا کنه 

مادرم هم قبلا به خاطر کارای برادرم سکته کرده …و کلا زود عصبی میشه 

نمیدونم باید چیکار کنم 

از طرفی من چند سال از برادرم کوچیکترم و حتی اگه نصیحتی هم بکنم تاثیری نداره 

واقعا نمیدونم باید چیکار بکنم …

هیچ کاری نکن اگه باهاش صمیمی هستی بگو داداش هر کاری میکنی اثری ازش بجا نزار که مامان بابا بفهمن &n ...

صمیمی هستیم ولی نه در اون حدی که بهش بگم از این کارش خبر دارم… راستش هنوز باروم نمیشه 

من همیشه میگفتم برادرم با بقیه پسرا فرق داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صمیمی هستیم ولی نه در اون حدی که بهش بگم از این کارش خبر دارم… راستش هنوز باروم نمیشه  من همیش ...

عزیزم الان وضع جامعه فرق کرده کمتر کسی پیدا میشه بتونه خودشو نگه داره

به هر حال زندگیه خودشه 

جوون چیکار کنه نه شغل درست حسابی هست!باشه حقوقو نمیدن!خونه ماشین هزارتا خرج

دیدت به داداشت عوض نشه

انشالله که به راه راست هدایت میشه

عزیزم الان وضع جامعه فرق کرده کمتر کسی پیدا میشه بتونه خودشو نگه داره به هر حال زندگیه خودشه  ...

راستش من بیشتر از همه برای خودش نگرانم …میترسم وقتی متوجه اشتباهش بشه که دیگه دیر شده باشه 

خیلی جا خوردم ، اولش اصن به خودم شک کردم شاید توهم زدم 

راستش من بیشتر از همه برای خودش نگرانم …میترسم وقتی متوجه اشتباهش بشه که دیگه دیر شده باشه  خی ...

خودش جای نگرانی نداره

دختر بود بله ولی پسر هیچ جای نگرانی نداره

حتما خودشم یسری چیزارو رعایت میکنه که آسیبی بهش نرسه

برا پسرا فقط اینش بده که تنوع طلب میشه و تن به ازدواج نمیده..

در مورد ما دخترا هزارتا بلا سرمون میاد

جامعه الان همینه..فکرتو درگیرش نکن

خودش جای نگرانی نداره دختر بود بله ولی پسر هیچ جای نگرانی نداره حتما خودشم یسری چیزارو رعایت میکنه ...

سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی نمیتونم … 

ممنون که به حرفام گوش دادی ، هیچ کسیو نداشتم که باهاش در این مورد حرف بزنم 

سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی نمیتونم …  ممنون که به حرفام گوش دادی ، هیچ کسیو نداشتم که باهاش در ...

ببین عزیزم ی نیازیه عین تشنگی گرسنگی از یجا به بعد کنترلش سخته..نمیگم کارش درسته..ولی حالا که شده بیخیال

خواهش میکنم مراقب دل مهربونت باش و خودتو ناراحت نکن💖