2777
2789
عنوان

دوستان اصفهانی راهنمایی میخوام.

405 بازدید | 16 پست

سلام رفقا 

سال تو رو بهتون تبریک میگم 

میشه کمک کنید به من چندتا رستوران خوب، غذای خوب معرفی کنید. 

ممنون میشم هم ایرانی باشه هم فست فود. 

من بارها اصفهان اومدم، متاسفانه غذای خوب نتونستم پیدا کنم. 

اگر یه جای خاصی هم تو اصفهان هست، که از نظرتون حتما ارزش دیدن داره لطفا بفرمایید.‌ مکان های توریستی خیلی معروف منظورم نیست.‌ خب اون ها رو دیدم. یه جای خاص که غیر اصفهانیها، کمتر میشناسنش. 

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.

در میان این همه غوغا و شر، عشق یعنی کاهش رنج بشر❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب نشین،رستوران شهرزاد بزنین نت براتون میاد

ممنون 

شما اصفهانی هستی؟ اینا بهترینهای اصفهانه؟ 

خب ذائقه من، متاسفانه با این دو رستوران جور نیست. 🙈

ممنون  شما اصفهانی هستی؟ اینا بهترینهای اصفهانه؟  خب ذائقه من، متاسفانه با این دو رستورا ...

شهرزاد که عالیه چطور ذائقتون نیس

خب کباب عشایر توخیابان آتشگاه هم معروف وخوبه

حق باشماست
شهرزاد که عالیه چطور ذائقتون نیس خب کباب عشایر توخیابان آتشگاه هم معروف وخوبه

ممنون 

فضای شهرزاد رو خیلی دوست دارم، اما نحوه طبخ غذاش رو نمیپسندم.

ممنون، عشایر رو تو سرچهام دیدم اما امتحان نکردم، انشالله فردا. محبت کردین. 

سرچ کن «ساندویچ آرابو»، خییییلی خوبه. من یک بار خیلی سال پیش اتفاقی این ساندویچی رو پیدا کردم و هنوز مزه‌ش زیر زبونمه. حتی ساندویچ‌های «باماهاس» تهران هم به گرد پاش نمی‌رسن. ساندویچ کالباس و اغذیه ارمنی. 

سلام آقای ای داد بیداد  لطفا سوال منو جواب بدین دیگه انقدر خودم تردید دارم واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم  به نظرتون وام کارگشایی رو که ۶۰ گرم طلا میزارم و ۲۰ میلیون تحویل میگیرم خوبه ؟ تسویه سر سال و باید ۲۸ درصد ینی ۲۶ میلیون باز پرداخت کنم

سلام آقای ای داد بیداد لطفا سوال منو جواب بدین دیگه انقدر خودم تردید دارم واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم ...

بخدا من آقای ای داد بیداد نیستم. والا خواهر من خودم تو کار خودم موندم. اگه یه پلن خوب براش داری، بگیر. اما اگه میخای باهاش خنزل پنزل بگیری نگیر. من واقعا شناخت خاصی ندارم بگم چی کار کنی.

بخدا من آقای ای داد بیداد نیستم. والا خواهر من خودم تو کار خودم موندم. اگه یه پلن خوب براش داری، بگی ...

😄خب اسم کاربری تون همینه  یه دلم میگه بگیرم بخوابونم بانک مهر که دوبرابر شه ،یه دلم میگه اگه حدسیات درست باشه و ابان طلا گران شه طلا بخرم ،ولی شما فکر کن طلا هرچقدر هم گرون شه من اون ۶ میلیون سود که به بانک پرداخت میکنم سود نداره 

😄خب اسم کاربری تون همینه یه دلم میگه بگیرم بخوابونم بانک مهر که دوبرابر شه ،یه دلم میگه اگه حدسیات ...

کاربریم آقا نداره که🤣🤣🤣🤣 

چی بگم والا 

فقط اینکه پولت متمرکز میشه 

یه وقت میبینی خیلی طلا گرون میشه،سود هم میده

کاربریم آقا نداره که🤣🤣🤣🤣 چی بگم والا فقط اینکه پولت متمرکز میشه یه وقت میبینی خیلی طلا گرون میشه ...

ای وای واقعا چرا من فکر کردم آقایی ؟ مصداق واقعی توهم بود