2777
2789
عنوان

حدود ۵ ماهه پریود نشدم ...

3825 بازدید | 13 پست

بنظرتون مشکل کجاست 

مجردم ۱۵ سالمه 

هیچوقت اینقدر عقب نیوفتاده بود یکم نگران شدم ولی کلا از وقتی پریود شدم همیشه فقط این سه ماه زمستون پریود نمیشدم بعد منظم بود اما الان ۵ ماه ...

مامانم چند باری گفته بریم دکتر خطرناکه شاید کیست اینا داری ولی میترسم 😶

مامانم میگه منم اینطوری میشدم دیگه نمیدونم چیکار کنم .

راستی من کلا قاعدگیم منظم بود برا ریزش موم دکتر قرص اسپیرونولاکتون(هورمونی) داد که من ۳ ماه خسته شده بودم هفته به هفته پریود میشدم یعنی واقعا فقط ۳ یا ۴ روز پاک بودم از اون وقت اینطوری شدم 😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتررر نترس کیست یا تنبلی تخمدان با دارو خوب میشه نگران نباشه  با دکتر نرفتن فقط اوض ...

ولی مامانم میگه بریم دکتر فردا یادش میره 

تنهایی هم ک نمیتونم برم ما دور از شهریم تا حالا تنهایی نرفتم 

اولاش خوشحال بودم چون دوران پریودیم خیلی سختههه باید چند بار بیمارستان برم بستری شم ولی الان ناراحتم 😢

کیست اصلا امکان نداره تا درمان نشه ولی تنبلی رو میشه با رژیم عذایی درست و دارو درمان کرد 

من دکتر گفت چون سونو خوبه فقط آزمایش زده تنبلی اگر ورزش می‌کنی دارو ندم اگر نه بدم منم گفتم بدین حالا هی میگن نخوریم دارو هورمونی خوب نیست بدتر میشه فلان

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ولی مامانم میگه بریم دکتر فردا یادش میره  تنهایی هم ک نمیتونم برم ما دور از شهریم تا حالا تنها ...

حق داری بخدا منم دو ماه قرص ال دی خوردم که پریود نشم ، دیگه واقعا خسته شده بودم از این عذاااب🤣😂،ولی بعدش یه چیزی شد به غلط کردن افتادم،فهمیدم باید تحملش کنیم🥲

عیب نداره عزیزم از هر ۱۰ تا دختر ۹ تاشون کیست یا تنبلی دارن ،اینو گفتم که خیلی نترسی 

ولی خب برو دکتر که اگه مشکلی هست زودتر بتونی کنترلش کنی ❤️