2777
2789

خانوما من خونه پدر و مادرم شهر دیگس خودم ۲۸ اسفند اومدم شهر خودمون ولی شوهرم نتونست بیاد حتی روز اول عیدم کشیک بود حالا شیفتاشو دیگه درست کرده بود قرار بود فردا بیاد پیش من

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

بعد الان زنگ زده میگه نمیتونم فردا بیام یکی از هم لولی هاش تازه عقد کرده بعد فردا کشیک اون بوده به این زنگ زده من میخوام یه سفر کوتاه برم اگه میشه تو به جای من فردا رو برو اینم قبول کرده بعد کشیک اینا این طوریه که امروز صبح بره فردا عصرش می یاد یعنی عملا دوشنبه بیاد پیش من ،منم باردارم حتی روز عیدم شوهرم کنارم نبود از وقتی اینو بهم گفته فقط اشکام می یاد خیلی از دستش ناراحت خیلی نمیفهمه زن حاملش خیلی مهم تره تا یه آدمی که فقط هم لولیشه نه چیز دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره دوست عزیز، غصه نخور، توی کارهایی که کشیک دارند این چیزها نرماله، چیز عجیبی نیست، دلت شاد ب ...

نمیتونم غصه نخورم همیشه اینطوریه نمیتونه به کسی که بهش رو میندازه نه بگه

بعد الان زنگ زده میگه نمیتونم فردا بیام یکی از هم لولی هاش تازه عقد کرده بعد فردا کشیک اون بوده به ا ...

به جای اینکه بیای تو این سایت اینارو بگی که هرچند گفتنش الکیه اینارو به شوهرت بگو  والا بخدا تا چیزی میشه همه میان تو سایت نظر میدن چیزی نمونده بیان بگن 😐 من شوهرم پیشم نمیخوابه بچه ها نظر شما چیه 😅😂

نمیتونم غصه نخورم همیشه اینطوریه نمیتونه به کسی که بهش رو میندازه نه بگه

میدونم نازنین، درکش کن، برای خودشم سخته، منم سالها بیمارستان کشیک داشتم، واقعا گاهی سخته نه گفتن، غصه نخور