2777
2789
عنوان

چرا ناامید نمیشم؟

97 بازدید | 9 پست

شده تا حالا کسی رو خیلی دوست داشته باشید خیلیاااا

ولی بخاطر این که همش آزارتون میداد یا حس می‌کردید تلاش و عشقتون یک طرفس خودتون تصمیم به جدایی بگیرید

ولی با همه بدیاش بازم منتظر باشید ی خبری ازش بشه یا ی پیام بهتون بده؟ :)))

خسته شدم یبار میگم اون آدم دیگه من رو دوست نداره باید فراموشش کنم دیگه هیچوقت برنمیگردم 

یبارم از شدت دلتنگی دوس دارم ی پیام بده یا خبری ازش بشه

تا حالا همچین اتفاقی براتون افتاده؟ چیشده تهش؟

من ی درونگرام تو چی :)🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقدر الانه منی

منم رسیدم به اینجا که نمیشه و باید برای خودم تمومش کنم

ببین یه سری فاز داره که باید طی شه اول انکار بعد غصه بعد پذیرش بعد درمان

اینارو سعی کن مرحله به مرحله بری جلو

منتظر معجزه هم نباش هیچ معجزه ای اتفاق نمی‌افته

🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊
سه ماه..  یه بار وسطش برگشت یه هفته باهم بودیم.. ولی سرد بود :)) ب قول خودش قلب آبی میفرستاد ...

ما ی کات سه ماهه داشتیم

بعد ی ماه تقریبا پروفایل منو گذاشت :) ولی جلو نیومد تا ماه سوم ولی تو اون مدت چکم می‌کرد حتی پروفایلایی ک میزاشتمو اسکرین گرفته بود... تا اینکه من از انتظار خسته شدم تلگرام پاک کردم نصف شب یهو دیدم بهم زنگ زده بعدم اس داد چرا تلگرام دیلیت زدی فهمیدم چکم میکرده خلاصه آشتی کردیم :)

رابطمون ۷_۸ ماهی خوب بود ولی دوباره خراب شد

منم وابستگیم بیشتر شده بود حساسیتام بیشتر شد خلاصه بحثای بینمون بیشتر شد و اینکه اون دست منو خوند که چقد وابستشم و بدون اون نمیتونم ترس از دست دادن نداشت دیگه

این اواخرم خیلی خودمو کوچیک کردم در برابرش خیلی زیااااد وابستگیمو بهش نشون دادم و خراب تر شد همه چی

دیگه هوا برش داشت خلاصه :)💔 و من نتونستم تحمل کنم ۳_۴ روزه کات کردم اونم سراغم نیومد اصلا هعی

من ی درونگرام تو چی :)🌱