2777
2789
عنوان

شما به دوماداتون عیدی میدین؟

130 بازدید | 14 پست

من سه ماهه عقد کردم خونواده همسرم عیدی پول دادن

الان ماهم باید همینکارو کنیم؟

اگه اره چی؟ پول یا کادو؟

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا ما به عروس عیدی میبریم بعد داماد هم لباس اینا میبریم اون میشه عیدی هاشون

بعدم به دختر همه عیدی میدن دیگه دامادو کجای دلم بذارم

https://like.timefriend.net/17104097063508730

ن این دیگه جدید بود.چرا شما باید ب داماد عیدی بدین😒😒😒😒

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ن بابا ما به عروس عیدی میبریم بعد داماد هم لباس اینا میبریم اون میشه عیدی هاشون بعدم به دختر همه عی ...

الان براش لباس بخرم؟

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
ن این دیگه جدید بود.چرا شما باید ب داماد عیدی بدین😒😒😒😒

الان مسخره میکنی یا جدی میگی؟

مگه قبل عید عیدی نبردین لباس اینا؟

عیدیو اونا آوردن ماهم تو سینیشون پیرن برای پدرش پارچه ام برای مادرش فرستادیم 

ولی برای خودش نه

الان مسخره میکنی یا جدی میگی؟

ن جدی میگم.نهایت واسه عیدیش ی لباس بخرید ولی پول و اینا ندیدم ب داماد بدن واسه عیدی

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
عیدیو اونا آوردن ماهم تو سینیشون پیرن برای پدرش پارچه ام برای مادرش فرستادیم  ولی برای خودش نه

خب برای خودش یه پیراهنی چیزی باید میذاشتین دیگه

تو رسم ما سرتا پا لباس دختر رو میخرن با چهارشنبه سوری اینا میارن چند روزم بعدم همین مدل برای پسر میبریم

الان شما هیچی نبریدین یه پیراهن بگیر براش

https://like.timefriend.net/17104097063508730
ن جدی میگم.نهایت واسه عیدیش ی لباس بخرید ولی پول و اینا ندیدم ب داماد بدن واسه عیدی

عیدی ک برام اورده بودن تو سینیشون پارچه و پیرن برای پدرش گذاشتیم ولی واسه خودش نه 

الان برم بخرم؟