2777
2789

از مرجع تقلیدت بپرس دقیقشو عزیزم

خوشحالم که به فکرشی🫂

من شنیدم اگه شروع کنی انجام بدی نماز روزه هاتو، تا هر جا که رسیدی و تونستی، بقیشو ان شاالله خدا میبخشه، فقط شروع کن و تا میتونی به جا بیار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تستغفار کن روزه و نمازهای قضات رو انجام بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میتونی از مهرماه شروع کنی قضاشو  بگیری اون موقعها ساعتواذان مغرب زود میگه 

راحتی 

نمازاتو از فردا  شروع کن بخون سعی کن سر وقت بخونی 

قصاشو هم اگ بتونی جبران کنی خیلی خوبه ظهرا ۲۰ دقیقه بین ۳عصر تا ۵  برنامه ریزی کن 

ی دفتر حاضر کن یک ماه 

نماز صبح و مغرب عشا رو بخووون 

یک ماه بعدم ظهر و عصر بخون 

من قبلا شبا میخوندم 

۱۱ میشد میخوندم دوتا دوتا میخوندم

دوتا صبح. دوتا مغرب گاهی هم عشا یکی فک کنم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
از مرجع تقلیدت بپرس دقیقشو عزیزم خوشحالم که به فکرشی🫂 من شنیدم اگه شروع کنی انجام بدی نماز روزه ه ...

متاسفانه مرجع تقلیدم ندارم یعنی تا حالا به این ویزا فکر نکردم

عزیزم از امروز روزه های امسال رو شروع کن به گرفتن تا پایان ماه رمضان ،نماز و روزه قضا چون تعداد بالا داری ،تا جاییکه در توانت هست سعی کن ادا کنی ،اگر خدایی ناکرده زبونم لال هر زمانی از دنیا رفتی نماز و روزه های قضای باقی مامده رو خدا میبخشه چون شما در حال ادا کردن بودی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
از لطف همگیتون سپاسگزارم خجالتی میکشم یه عمر شب نخوابی کردمو درس خوندم ولی یبار لای قران و باز نکردم ...

عزیزم خجالت نداره خدا اونقدر مهربونه و بخشنده است که حد نداره ،هیچ وقت برای پناه بردن به آعوش خدا دیر نیست همین حالا که جوونی و فرصت هست شروع کن خدا هم میبخشه و هم کمک میکنه شک نکن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم از امروز روزه های امسال رو شروع کن به گرفتن تا پایان ماه رمضان ،نماز و روزه قضا چون تعداد بالا ...

نمازو شروع کردم ولی روزه برام سخته بخاطر شرایط کارم مدام در رفت و امدم