2777
2789
عنوان

خواهر بزرگتر حسود

227 بازدید | 12 پست

چرا خواهر بزرگتر من اینقد حسود و عقده ای هست؟ 

کلا تو دلم مونده مث مردم که اینقد خواهر مهربون دارن یکم مث اونا باشه. انگاری خواهر ندارم اصلا. 

15 سال از من بزرگتره هر وقت میاد خونه میشینه مامانمو علیه من پر میکنه. 

اخرین باری که من رفتم خونش 5 سال پیش بود، اینقد بدرویی کرد که نگو... 

دانشگاه قبول شدم یه تبریک نگفت 😐 تازه چپ چپ هم نگام میکرد. 

چرا اخه. رفتارای خیلی سرد و زشتی داره 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲ تا از این خواهرای آشغال داشتم که خدا لعنتشون کنه اما الان پاشون از زندگیمون قطع شده ایشالا تا ...

والا اختلاف سنیش با من خیلی زیاده، ادم نیاز داره به حمایت خواهر. چرا باید محبتشونو دریغ کنن بدی کنن غیبت کنن. خوب باشن چی میشه مثلا 😑😑 

والا اختلاف سنیش با من خیلی زیاده، ادم نیاز داره به حمایت خواهر. چرا باید محبتشونو دریغ کنن بدی کنن ...

با منم اختلاف سنیشون زیاد بودن یکیشون ده سال یکیشون نه سال

منم مجردم اما اوتقدر حسادت کردن اونقدر از حسادت دق کردن که بعد از فوت مادرن بدترین رفتار رو باهام کردن و بابامم از خونه پرتشون کرد بیرون... حااالم ازشون بهم میخوره ... فقط از من به تو نصیحت که به بچه هاش اصلا محل نده اصلا لطف نکن تا بعدا پشیمون نشی

با منم اختلاف سنیشون زیاد بودن یکیشون ده سال یکیشون نه سال منم مجردم اما اوتقدر حسادت کردن اونقدر ا ...

ای بابا چقد ناراحت کننده واقعا 🥺 

واقعا؟ اخه بچشو دوست دارم 

عزیزم❤️ 

ای بابا چقد ناراحت کننده واقعا 🥺  واقعا؟ اخه بچشو دوست دارم  عزیزم❤️

آره عزیزم منم  خیلی بچه هاشونو دوس داشتم اما دیدم چ اشتباهی کردم

ایشالا بچه های خودمون در آینده

عشقمون رو صرف بچه های دیگران نکنیم الکی 😁