درمورد انتخابم برای کسی که قدم اول هم من برداشتم یه چند مدت با کلی مدارا خوب بود ولی نه در حد من ولی با گذشت ۳ ماه بیشتر راحت بیخیالمه هدفشو بیشتر دوسداره هدف چیز خوبیه ولی اون با فالوراش بیشتر از من صحبت میکنه من بخاطرش ساعت ها میشینم ولی اون ۱۰ دیقه هم نه اون زنگ نزنه من نگران میشم وختی هم زنگ میزنم عادی عادی صحبت میکنه انگار نه انگار که از منم بیخبر بوده و همش هم میگه تو آسیب میبینی تو این رابطه من قصدم ازدواج و خاستگاری یا حتا با خانوادم آشنات کنم هم نیس و اینکه میگه من اینجام نمیمونم همش شهرهای مختلف و برنامه هاشو میچینه ک بره خارج من نمیدونم چرا هیچ جایی از زندگیش نیسم...🥺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب پس برای چی موندین؟! بخصوص که خودش داره میگه قصدش با شما موندن نیست. بجای ایشون شما بهتره یکم روی خودتون کار کنید و اگ برای شما هم موقته و وقت گذرونیه که هیچ در غیر این صورت دیگ باید خودتون دل بکنید و تکلیفتونو با خودتون روشن کنید
درسته از دوس داشتن آدم خودشم گول میزنه ولی من از اون کمتر نیسم و ارزشای خودمو دارم مخصوصن وقتم ولی چطوری بزارم کنار باهاش صحبت کنم قشنگ یا نه مختصر تمومش کنم
درسته از دوس داشتن آدم خودشم گول میزنه ولی من از اون کمتر نیسم و ارزشای خودمو دارم مخصوصن وقتم ولی چ ...
ایشون رک و راست همه چی رو گفته حالا ابن شما هستید که باید تصمیم بگیرید . هیچ تضمینی هم نیست که ایشون وقتی به هدفش مثلا شیش سال دیگ رسیدن شما رو انتخاب بکنند یا نه ؟!! خیلی محترمانه و مختصر مفید باهاش صحبت کن و اگ خاستی تمومش کن.