2777
2789

مثلا ی عروسی باشه ازیماه قبلش میگه نمیریم یا مراسم یا سیزده بدر یا امروز مراسم نوروز گرفتن همه رفتن جز منو بچه هام،دل مرده شدم هرعروسی میشه دیقه ۹۰ میگه همونطور الکی الکی تندتند اماده میشم میرم تصمیم گرفتم دیگه نرم،ولی دلم برای اینده بچه هام میسوزه،من خونه بابام بودم بخاطر من همه جا میرفتن مثلا اگه نمیشد سفری جایی حداقل پارک ومسافرت نزدیکو هرجمعه میرفتیم یکم رو اعصابمه این موضوع،بددلم هست نمیدونم دلیلش همینه یا چی...بگید جای من بودید چکارمیکردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ثانیه نمیتونم همچنین عتیقه ای رو تحمل کنم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

کسایی ک تو مجردی زیاد میگشتن و ازاد بودن همچین شوهری براشون شکنجه ای بیش نی.شوهر من همش سرکاره فقط شبا میریم بیرون یا جمعه ها.عیدم کلا سر کاره میگه بعد تعطیلات میریم مسافرت.

نمیزاره خودمم برم تنها.همین ظهر کلی نشستم گریه کردم.افسردگی دارم میگیرم انگار.

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍

ببین من هشت ساله عروسی کردم فقط یکسال اول بود با خانواده مادرم رفت و آمد داشتم

الان هفت ساله دایی هامو ندیدم

شوهر منم بد دله شدیداً من برای عید پارسال مانتو نسبتا کوتاه خریدم(قدم بلنده کم رونق های پام چاقه) بعد رفتیم بیرون چون ی پسره ی عوضی بد نگاه میکرد اومدیم خونه مانتو رو قیچی کرد دو میلیون پولشو داده بودم

برای بیرون رفتنم همینجوریع

هیجان نمیریم آلان امشب قرار بود بریم خونه مادربزرگش زنگ زد گفت نمیریم بچها رو حاضر نکن

منم واقعا بریدم از زندگی

بخاطر بچهام زندگی میکنم

کسایی ک تو مجردی زیاد میگشتن و ازاد بودن همچین شوهری براشون شکنجه ای بیش نی.شوهر من همش سرکاره فقط ش ...

دقیقا منم افسردگی گرفتم فردا میخوام بچه هاروببرم خونه بابام بااونا بریم بگردیم😐🥺

دقیقا منم افسردگی گرفتم فردا میخوام بچه هاروببرم خونه بابام بااونا بریم بگردیم😐🥺

خوشبحالت من شهر غریبم خانوادمم نیستن.همش خونم

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
ببین من هشت ساله عروسی کردم فقط یکسال اول بود با خانواده مادرم رفت و آمد داشتم الان هفت ساله دایی ه ...

دقیقا شرایطم مث تواه،توماشین حتما سرم پایین باشه،روبرو هم نگاه کنم میایم دعوا میشه فلان مرد رونگاه میکردی ومیرم کافه حرف زنمو میزنن .خونه حموم برم یا بوی عطروادکلن بیاد بهم میریزه