2777
2789

عزیزم تاپیکت خیلی پرمحتوا بود اگه ممکنه بیا تاپیک اخرم راهنماییم کن خیلی حالم بده 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مفید بود ممنونم🌷🌷🌷ولی این عکسارو به بچه نشون نمیدم🥴🥴🥴😂😂😂

خواهش می کنم. بله شما تصمیم گیرنده هستید. من فقط یه نمونه گذاشتم که بدونید منظورم چی هست. چنین عکسی فقط برای بچه سن پایین سه و چهار سال خوب هست. سن بالاتر زیاد خوب نیست. حالا شما صفحات اول تاپیک رو خوندید.. می گید چرا نشون نمی دید؟ دلیلتون چی هست؟
من مطمینم یه راه حل درست برای همه وجود نداره. ما کلا مساله رو باز می کنیم. پدر و مادرها بهش فکر کنند. بعد هر راهی که فکر می کنند برای خانواده و فرزند اونا بهتر جواب می ده رو انتخاب کنند. 

خواهش می کنم. بله شما تصمیم گیرنده هستید. من فقط یه نمونه گذاشتم که بدونید منظورم چی هست. چنین عکسی ...

چون خیلی واضحه 😂😂😂ببینید من یه دختر دوسالو نیمه دارم یه پسر پنج ساله از روزی که دخترم دنیا اومد گاهی وقتها پیش اومده که دخترمو دیده موقع عوض کردن ومن به جای عصبانیت بهش تو ضیح دادم که نباید ابجیت رو ببینی زشته و ...الان حموم هم لاهم میفرستمشون هردو شلوار پاشونه خودم موقعی که اب بازیشون تموم‌شد بهشون میگم حالا چشمات رو ببند میخوام ابجی رو بشورم به دخترم هم الان دارم اموزش میدم ولی از تاپیکتون ممنونم🌷🌷🌷🌷

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بسیار عالی بود

من هنوز بچه ندارم ولی این تاپیک رو سیو میکنم برای بعد

فقط درمورد عکس ها،با نشون دادنش ب بچه بیشتر حس کنجکاویشو تحریک نمیکنیم؟

تو همون سن ۳_۴ سال منظورمه...

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

کاشکی بعض از مادرا بجای گارد گرفتن اول مطالب شما رو بخونن🙏🏼

من دوتا عروسک کوچولو  و بامزه کنار هم بودن دختر و پسر هر دو  رو خریدم و قاطی اسباب بازیهاش بودن وقتی ۳ ۴ سالش شد خودش دوبار پرسید مامان اینا چیه گفتم این پسره اینم دختره مثل ما پرسید پسر مثل بابا 

گفتم اره مثل همه مردا 

تموم شد رفت گاهی با دوستاش که بازی میکردن اونا هم میدیدن مثلا میگفتن پسر مال تو دختر مال من 

حالا کاری ندارم الان دخترم ۱۹ سال داره 😄ولی تو اون زمون دخترم بزرگتر شده بود چندباری پرسید مامان اسمشون چیه و من واقعا نمیدونستم چی بگم خودش گفت مامان با دوستام حرف میزدم هرکسی یه اسمی میگفت ؟چرا؟

الان خیلی دوست دارم بدونم حداقل برای نوه هام 🤣در اینده بدونم چی بگم هرچند دختراگاهی دارم ولی بازم دوست دارم بدونم ممنون میشم جواب سوالم رو بدید

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
کاشکی بعض از مادرا بجای گارد گرفتن اول مطالب شما رو بخونن🙏🏼 من دوتا عروسک کوچولو  و بامزه کن ...

مرسی که تجربه تون رو نوشتید .. واقعا فضای بدی هست. در عرض 30 ثانیه موضع می گیرن و بمباران میکنند. 

در مورد سوال شما می دونم که شما جواب دقیق می خواهید. 

متاسفانه توی فارسی اسم مناسبی نداریم. با همین کلماتی که داریم من چند تا پیشنهاد می دم. 

برای دختر و پسر > خصوصی

بزرگ تر که شدند » اندام خصوصی

و یا دختر > واژن یا آلت

پسر > آلت

بزرگ تر که شدند می شه تبدیلش کرد به آلت تناسلی

حتی به نظرم برای پسرها دو.. ل هم مناسب هست. خیلی بی ادبی نیست و همه منظورش رو می فهمند. ولی کلمه ناز که خیلی ها برای دختر پیشنهاد می دن به نظر من اسم خوبی نیست. چون همه منظورش رو نمی فهمن. این می تونه سو تفاهم ایجاد کنه. 

بدترین اسم ها کلماتی مثل عیب هستند. و یا اونجا!! اینا واضح نیستند و یا بار معنایی منفی دارند. 

مرسی که تجربه تون رو نوشتید .. واقعا فضای بدی هست. در عرض 30 ثانیه موضع می گیرن و بمباران میکنند.&nb ...

خیلی ممنونم 🙏🏼

راستی نوروزتون هم مبارک🌷🌷🌷

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
بسیار عالی بود من هنوز بچه ندارم ولی این تاپیک رو سیو میکنم برای بعد فقط درمورد عکس ها،با نشون داد ...

ببینید وقتی هنوز حس کنجکاوی بچه تحریک نشده و شما کنار یک سری مسایل دیگه بهش این تفاوت رو آموزش می دید اون مثل هزاران چیز دیگه که یاد می گیره این رو هم یاد می گیره. یاد می گیره فرق میوه ها و سبزیجات چیه. یاد می گیره فرق حلزون و مارمولک و .. چیه. شما خیلی طبیعی و نه به صورت یک موضوع خاص این رو به بچه در سنی که کنجکاو نشده ولی قدرت درک داره یاد می دید (منظورم فقط تفاوت زن و مرد هست. منظورم رابطه ی جنسی اصلا نیست). اینجا اون اینو به عنوان یک حقیقت یاد می گیره و از کنارش رد می شه. ولی در سنین بالاتر مثلا در سن 8 یا 9 سالگی اون حتما در این مورد کنجکاو شده. بچه ی سالم اینطور هست. در این جور موارد شما باید اول بفهمید بچه چی می دونه؟ بعد بفهمید چه کار باید بکنید؟

سلام خیلی تاپیک خوبی بود‌. امیدوارم از این موضوعات زیاد بشه تو سایت.

من دخترم ۱۶ ماهشه. الان گاهی به نافش دست‌میزنه حواسشو پرت میکنم. 

میخوام بدونم کمی که بزرگتر شد و از پوشک گرفتمش. اگه به اندام خصوصیش دست زد چیکار کنم؟ چه رفتاری داشته باشم؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

سلام خیلی تاپیک خوبی بود‌. امیدوارم از این موضوعات زیاد بشه تو سایت. من دخترم ۱۶ ماهشه. الان گاهی ب ...

خواهش می کنم. خوشحالم مفید بوده. نه الان اصلا نیاز نیست که حواسش رو پرت کنید اگر به نافش دست زد. بزرگ تر هم که شد اگر اتفاقی دیدید که این کارو می کنه هیچ واکنشی نشون ندید. فقط اگر روزهای متوالی دیدید داره تکرار می شه می تونید حواسش رو پرت کنید. 

و یا اینکه می تونید سوال کنید؟ می سوزه؟ می خاره؟ بعضی وقت ها بچه ها این مشکلات رو دارند.
ولی اگر هفته ای یک بار مثلا ببینید دست می زنه هیچ واکنشی لازم نیست.