2777
2789

وقتی می خواهید به بچه هاتون در این مورد آموزش بدید از کلماتی مثل زشته! بده! عیبه... استفاده نکنید. از کلماتی که بار منفی دارند استفاده نکنید. 

خیلی ساده بگید

اندام خصوصی هر کس رو کسی جز مامان و باباش نمی تونن ببینند یا دست بزنند.

وقتی از کلاماتی مانند زشت و عیب استفاده می کنیم باعث می شه بچه ناخودآگاه احساس منفی و شرم در این موراد بگیره. این احساس منفی بسیار تاثیر بدی داره بعدا در نگاه فرد به بدن خودش. در بروز دادن مشکلات احتمالی که در این رابطه براش پیش میاد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۴سالشه عزیزم

میدونع که جای خصوصیش رو کسی نباید بهش دست بزنه 

ولی همش میپرسه مامان پشتم هم (بااسنش)

جای خصوصی هست 

یا مامان توهم جای خصوصی داری 

مدام دوسداره یواشکی ببینه لباس عوضدکردن مارو 

یا میپرسه مامان توهم مث من جیش  میکنی؟

توی این سن باید یاد بدم فرق بین مرد و زن رو

چه تاپیک مفیدی 🌹🌹

صد حیف که تاپیک های این شکلی بازدیدی نمیگیرن و تاپیک های غیرمفید و بی محتوا صفحه های زیادی جلو میرن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
پسر من ۴سالشه عزیزم میدونع که جای خصوصیش رو کسی نباید بهش دست بزنه  ولی همش میپرسه مامان پشتم ...

سلام دوست عزیز.. اینا نشانه های بسیار سالمی هست که بچه دوست داره بدونه. اگر الان بهش تفاوت زن و مرد رو یاد بدید یا حتی اجازه بدید یک بار یکمی از بدن پدرش رو ببینه خیلی سالم تر از این هست که با کنجکاوی خودش تنها بمونه و بعد توسط یک بچه ی همسن خودش ا اطلاعات ناقص آگاه بشه.
توی صفحه ی اول توضیح دادم که چه طور می تونید با پرینت کردن تصاویر کودکانه این چیزها را بهش یاد بدید. یا حتی یه صفحه برای رنگ کردن براش درست کنید.

در این سن اگر بهش یاد بدید مثل یک چیز معمولی یاد می گیره. ولی اگر دیر بشه و برای خودش خیال پردازی کنه و موضوع براش حساس بشه اونوقت یکم آموزش سالم بهش دیر می شه. الان خیلی سن خوبی برای یادگیری هست. 

چه تاپیک مفیدی 🌹🌹 صد حیف که تاپیک های این شکلی بازدیدی نمیگیرن و تاپیک های غیرمفید و بی محتوا صفح ...

کامنت شما خیلی خوشحالم کرد. برای همین دو صفحه کلی وقت گذاشتم. و کلی هم ناراحتم که مادرهای زیادی ندیدند. و کاری هم نمی تونم بکنم. ولی باز هم کامنت شما منو دلگرم کرد. ممنون ازتون. 

خب سلام دوستان. من برگشتم با تصاویر کودکانه از اندام های خصوصی که می تونید برای آموزش به بچه هاتون ازشون استفاده کنید. می تونید اینا رو در گوشی ذخیره کنید و باهاشون آموزش بدید. ولی توصیه من این هست که اینا رو پرینت بگیرید. همراه با عکس های دیگه ای گل ها و میوه ها و حیوانات. به هم منگنه کنید و یه کتابچه ی کوچک درست کنید و سعی کنید با اون کتابچه آموزش بدید.