2777
2789
عنوان

کمکم کنید

75 بازدید | 3 پست

حدود ۴۰ تومن موجودی دارم

و ۳ ماه دیگ وسایلی مثل یخچال و لباسشویی و ...لازم دارم و کلا اون موقع استفاده میشه

بنظرتون الان بخرم بزارم کنار یا سکه بخرم اونوموقع(،۳ماه دیگ) بفروشم و لوازم بخرم؟

امروز رفتم بیرون همه میگفتن گرون میشه وسایل بعد عید

تا الان چند بار سکه خریدم برای دو سه ماه دیگ ک لازم داشتم یا با ضرر فروختم یا با همون قیمت

دو ب شک هستم..

برو وسایلی که می خوای رو بخر اگه به‌صورت قسطی بود بهتره می تونی اون مقداری رو که داری بدی بگی بقیه رو برام قسط بندی کنید البته اگه میتونی بعدا قسط هارو بدی

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
برو وسایلی که می خوای رو بخر اگه به‌صورت قسطی بود بهتره می تونی اون مقداری رو که داری بدی بگی بقیه ر ...

ینی کلا ۴۰ تومنو بدم هرچی موند قسطی بدم و کلا خرید وسایل بهتره برام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی کلا ۴۰ تومنو بدم هرچی موند قسطی بدم و کلا خرید وسایل بهتره برام؟

از نظر من اینطور هستش چون وسایل مطمعنن بعدا گرون میشه اگه الان قسطی بخری بهتره تا سکه 

خودت میگی از سکه ضرر کردی تا الان اگه خریدی، میتونی با خانواده ت هم مشورت کنی اما از نظرمن این بهتره بری وشایل رو قسطی بیاری

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️