2777
2789

ما یه اکیپ با همسن وسالای خودمون تو فامیل همسر داریم ک میریم ومیایم،من شب قبل عید همشونو بعدشام گفتم اومدن دورهم بودیم تا نزدیکای صب،اخرمهمونی یکیشون دعوت کرد گفت فرداهم بعد شام همه بیاین خونه ما،اونایی هم ک مهمونی دعوتن بعد مهمونیشون بیان،منم خونه مادرم شهر دیگس ناهارو اونجا موندیم و عصر بدو بدو برگشتم گفتم ک ب کارام برسم نه ونیم ده دیگه تایم بعدازشامه بریم مهمونی رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد تازه ساعت نه میزبان زنگ زده ک برنامه چیه😑ایا بندازیم یه شب دبگه یانه،چندتاشون چون دعوتن مهمونی دیر تر میان،من خودمم تازه دارم مهمونی،بعد یساعت اس داده مهمونی باشه دوازده ونیم یک ب بعد ک اونا از مهمونی برگردن،منم بچم کوچیکه واقعا یک ب بعد مناسب مهمونی رفتنه ایا؟طرف بگه خودم هروقت رفتم خونه زنگ میزنم ک کی بیاین،منم دیگه نرفتم،ساعت طرفای دوازده بود ک زنگ زدن،منم گفتم بچم خابیده نمیشه بیدارش کنم تازه بیام مهمونی،حالااون از دست من ناراحته،واقعا الان حق منه ناراحت شم یا حق بااونه؟