2777
2789
عنوان

واقعا زن ها بی وفایند !! گلی به گوشه جمال پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 134 پست

آخه بعضی عاقایون واقعا بر دردشون اضافه میکنن از بس ادا اصول دارن 

دلم میخواد 1زن ناله کنه اونوقت ببین همون مرده چطور تیکه بارونش میکنه 

شمام برید خونه مادر محترمتون بستری بشید انشالله خدا شفا بده وبهبود پیدا کنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما پیش خودتون میگید یکم صدام رفته بالا، کاری که نکردم...ولی درواقع دل خانمتونو به شدت شکستید و شخصیتشو خورد کردید. مثلا ممکنه شما یه بار گفته باشید خفه شو و تموم و یادتون رفته باشه اما خانمتون اون حرفو هزار بار با خودش مرور کرده و درواقع هزار بار از شما شنیده خفه شو...خب از دلش در بیارید اون وقت ببینید چیکار میکنه براتون.

ماخانمها هم اونجوری که شما مردا باهامون رفتار میکنید، هیچ وقت پدر و مادرمون نکردن، پس گلی به گوشه جمال پدر و مادرمون

البته کار خانمتونم تایید نمیکنم، حداقل خوب بود با قهرم شده یه سوپ براتون میپخت و باز میرفت تو اتاق

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

یعنی اگه میتونستم از داخل گوشیم بیام داخل نی نی سایت معلوم نبود چه اتفاقی بیفته 

خداروشکر کن که این قابلیت وجود نداره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اولا تا اونجا كه يادم مياد شما مجرد بودي بعدم ما همه آقايونو ميشناسيم كلا تا سرما ميخورن فكر ميكنن رو به مرگن اما اگه زن مريض بشه انگار نه انگار به قول بچه ها سرطان كه نگرفتيد 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

اصلا چه معنی داره یه مرد وقتی از دست خانمش ناراحته بیاد با کلی خانمهای دیگه درد و دل کنه؟؟ خوبه همسر شما هم همین کارو بکنه؟

میشه برای اینکه مادر بشم یه صلوات بفرستین؟ ممنونم