2777
2789
عنوان

واقعا زن ها بی وفایند !! گلی به گوشه جمال پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 134 پست

چي بگم والا اما خوب خانما حساسن قطعا نميشه كاري نكرده باشيد 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نکردماصلا هرچی ، بابا طرف داره بالا میاره !!

اصلا هرچی 😐😐😐😐

شما هرچی دلت میخواد بهش بگو دادو بیداد کن بعد بگو هرچی الان که حالم بده بیاد پیشم

اعتماد به نفست تو حلق داعش

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

اصلا هرچی 😐😐😐😐شما هرچی دلت میخواد بهش بگو دادو بیداد کن بعد بگو هرچی الان که حالم بده بیاد پیشماعتماد به نفست تو حلق داعش

بابا من که داد و بیداد اونجور نکردم ، منظورم از اون تیکه که نوشتم این بود که چون صدام رفت بالا گلوم بدتر شد ، 

اقا هستم

ببخشید ولی من از روی شوهرم ودامادمون فهمیدم که به سرماخوردگی عادی میگن انفولانزا به سردرد عادی میگن میگرن .شوهرم خیلیییی گنده میکنه بیماریشو.

شاید همسرتون بااینکار خاسته بگه قدرمو بدون همیشه تیمارتون بوده اینبار حتما  دلش خیلی شکسته مطمئن باشین الان خود خانمتون هم خیلی ناراحته 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
من اصلا نت گردی نکردم ، مستقیم اومدم تاپیک زدم ،

اینجا هم جزء نت محسوب میشه😐😐😐

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

خب آقای محترم همه زنها که اینطور نیستن زود قضاوت نکنین من خودم اگه شوهرم یکمی مریض بشه خیلی ناراحت میشم و همش کنارشم خانم شما هم احتمالا خیلی زودرنج هستن

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.