2777
2789
عنوان

واقعا زن ها بی وفایند !! گلی به گوشه جمال پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 134 پست
بنظر منم اصلا منطقی نیست که میگید مردا چرا میان سایت.  اینجا یه سایت عمومیه و حتی اگه اقایون عضو هم نباشن، بالاخره خواننده هستن چون توی اکثر سرچ ها نی نی سایت میاد بالا. پس سرتونو توی برف نکنید و دلتونو خوش نکنید که اینجا یه محیط کاملا زنونه هست و همه حرفاتون دور از چشم اقایونه!  عضویت هیچ کاربری هم اینجا ایرادی نداره تا زمانی که جنبه داشته باشه و مشکل آفرینی و مزاحمت ایجاد نکنه. چه خانم چه آقا.

مهم اینه جنبه ش وجود نداره دوستم 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خوب حالا كه متنبه شدي برو معذرت خواهي اصولا سرما خوردگي بعد پنج روز خوب شده ديگه واسه گلوتون زير سرتونو موقع خواب بلند كنيد و تو خونه بخور روشن كنيين خوب ميشيد ايشالا

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم داد سرم بزنه رو به موتم باشه دور از جونش سراغش نمیرم. زن لطیفه حساسه روحش زود میشکنه . زایمان و خونه داری و بچه داری و تحمل مادرشوهر و خواهر شوهرو کلا قوم شوهر کمه دادو فریادای مردا هم روش چی از اون زن بدبخت میمونه؟

الانم برو تو اتاق ببین چشه اون بدبخت ببوسش بخاطر بلند گردن صدات عذرخواهی کن وبگو بخاطر مریضیم بوده بعدم آشتی میکنه وسوپ ومراقبت شروع میشه

با اجازه همه من برم حرف ایشون رو عمل کنم.

فضای سایت داره امنیتی میشه ، الان ترور میشم😂

از همه دوستان که مشارکت کردند متشکرم.

بهرحال مردها هم گاهی نیاز به یک چاه دارند که توش حرفشون رو بزند ، نی نی سایت هم که تو ورژن جدید شبیه چاه شده😬

با اینکه اکثرا محکوم کردند ولی همینکه حرفم رو زدم سبک شدم ، چند دقیقه دیگه تاپیک رو قفل میکنم.

مرسی

اقا هستم
ببینید ، متاسفانه یا خوشبختانه ، بحث های خانوادگی فقط در محیط های خانم ها قابلیت بحث داره ، حالا چه طرف حساب مرد باشه چه زن ، قطعا خانمم همچین کاری نمیکنه چون اصلا همچین جایی وجود نداره.ولی مثلا ما هردو ناظر تاسیسات هم هستیم بعنوان شغل دوم ، خوب دوره یک هفته ای رفتیم که شصت نفر مرد بودن سه تا زن ، و خانمم نه پشت نت بلکه رودررو صحبت میکرد و واقعا مشکلی نبود ، مهم اینه حرمتها حفظ بشه که من همیشه سعیم همینه

پس پیش فرض ذهنیتون اینه که اصولا برای خانم شما ،تجربه چیزی که خودتون دارین انجامش میدید،امکان نداره.حتی اگه خانمتون بین 60 تا مرد هم باشه،جز صحبت کاری،با اونها حرفی نداره و حد و حدود خودشو میدونه.

بیشتر یه جور توجیه روشنفکرانه و تحصیلکرده  این عقیده قدیمی به نظر میاد،که:بالاخره مردی گفتند،زنی گفتند.زن که نمیتونه هر کاری مرد میکنه،انجام بده.

همین که قراره بری عذرخواهی عالیه 

خداروشکر حرفم بدرد خورد آفرین 

موفق باشی 

موقع آشتی مارو هم فراموش نکن دعامون کن خخخ  

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خب آقای محترم ما درددلتونو گوش کردیم، راه حل هم دادیم، حالا جای ادامه درددل برید با خانمتون صحبت کنید و از دلش دربیارید. مطمئن باشید بی صبرانه منتظر منت کشی شماست،اصلا یه وقتایی خانما احتیاج به نازکشی و منت کشی دارن واسه همین سر یه موضوع الکی دعوا راه میندازن.

من همیشه به همسرم گفتم که هروقت من قهرکردم، چه مقصر باشم چه نباشم، زود بیا منت کشی.

شما هم برید دنبالش بعدش ازش خواهش کنید براتون یه سوپ درست کنه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
بقول اقای روحانی ، علی برکت الله 😅دیگه قطعا باید از این سایت همچین نتیجه ای بیاد ، چشم

شما که میدونستی از این سایت لین نتیجه میاد پس وقتتون تلف نکنید برید معذرت بخواید تو تمام یه سال شما فقط یه تاریخ عقد و ازدواج و تولد میتونین خودتون به خانومتون ثابت کنید که اونم یادتون.میره خیلی هنر میکنید زحمت میکشید هسته نباشید توقع زیادی هم نداشته باشید 😌

مثل خواب گل لطیف و ساده ای 😍😘🌹

همسر منم تولدم رو یادش رفت ما عقدیم و کلا تو این دوران انتظار بیشتری میره ..با اینحال ایشون یادش نبود سالگرد عقدمون هم همینطور ..حقیقتا خیلی ناراحت شدم اما چون دقیقا هم روز تولدم هم سالگرد عقدمون تو حساس ترین زمان کاری همسرم هست و دوره های فشرده دارن سعی کردم درکش کنم هرچند بحث هم بوجود اومد اما چون هرگز واسم کم نمیزاره و خیلی لارجه بخشیدمش ..دیگه قهر کردن نداره ...

کامیابی تقدیر الهی من است
حالا با با هادی تاپیک امضات فعال نیست تاپیکت بالا بیار بخونیم

چطور فعال نیست؟!ظ

الان یک پست میزارم

http://www.ninisite.com/discussion/topic/859507/سلام-بابایی-بیا-بهت-بگم-چه-جوری-اومدی-پیش-م

اقا هستم