2777
2789
عنوان

واقعا زن ها بی وفایند !! گلی به گوشه جمال پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 134 پست

سلام  خب حتما ازتون خیلی ناراحت شده و قطعا با صداهایی که در میاوردین فهمیده که زنده اید ولی دل توی دلش نیست که حالتون دقیقا چطوره.اگه واقعا مقصرید برید معذرت خواهی کنید اگه نه هم که فعلا صبر کنید خودش بیاد معذرت بخواد.بعد یه چیز دیگه وقتای دیگه که مریض میشید خانومتون توجه میکنه بهتون؟اگه اره خب مشخصه که از ناراحتی نمیاد الان پیشتون

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشو خودتم لوس نکن زخم شمشیر نخوردی که اه اه مثلا مردی یه جنمی چیزی 

چه سریعم جا انداختی خوابیدی مگه زایمان کردی 

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

برو ازش عذرخواهی کن وگرنه آه زنت میگرتت حلقت پاره میشه 

مجبوری با بلندگو زیر حلق حرف بزنی تا آخر عمرت خخخ

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بازم به خانوماااا، خانومای نی نی سایت اکثرا دیدم وقتی حتی از شوهرشون کتک هم میخورن و میان اینجا درد دل میکنن ، علاوه بر درد دل ، از خوبیهای شوهرشونم میگن.  اونوقت شما با خانومت دعوا مرافعه کردی بعدم انتظار داری بیار نازتم  بکشه برا یه سرماخوردگی ، و تمام زحمتا و خوبیهاشو گذاشتی کنار و فقط بخاطر یه رفتار الانش اسمشو گذاشتی بیوفا!!!!

واقعا چیزی ندارم برای گفتن   

والا من برادرشوهرم مجرده بنده خدا دور از جون شما سرطان داره تنها زندگي ميكنه مادرشم انگار نه انگار پي قرتي بازي به خدا من غريبه بيشتر دل ميسوزونم براش ولي تا شوهرم حالش بد ميشه مادرشوهرم ميگه واي چرا مراقبش نبودي 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!