2777
2789

واقعا لمینت خیلی اسیب میزنه به ناخن؟

راسته که میگن هر سری خیلی تراش میخوره روی ناخن؟

ضررش از کاشت بیشتره؟

این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که جواب دادی گل  اخه شنیده بودم خیلی ضررش بیشتر از کاشته

بله عزیزم ضرر داره هر دوش

شما لمینیت کنی ناخنات بلند بشه ماه بعد باید لاک و مواد رو از ناخن بتراشه دوباره طرح بزنه

بعد سه بار لمینیت هم باید ناخن ریمو بشه از هر موادی

کاشت هم چسب داره ناخن میاد روی ناخن اصلیت صفحه ناخن بعد ریمو شکننده داغون میشه پارسال هم کاشت کردم هم لمینیت هیچ کدوم توصیه نمیکنم

بله عزیزم ضرر داره هر دوش شما لمینیت کنی ناخنات بلند بشه ماه بعد باید لاک و مواد رو از ناخن بتراشه& ...

ممنونم وقت گذاشتی عزیزم 

ژلیشم خیلی ضرر داره؟

این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹

بنظرم کاشت بهتر از لمینت باشه چون ناخن بلند بشه دوباره باید بری برات طرح و لاک بزنه. 

حالا بنظرتون من میتونم خودم تیپ ناخن بگیرم با چسب مخصوص و ضد قارچ خودم بچسبونم؟ چقدر میمونه؟🙁

مرسی که جواب دادی گل  اخه شنیده بودم خیلی ضررش بیشتر از کاشته

عزیزم من خودم کاشت پودری دارم خوب بخاطر موادش مقاوم تره ولی دوستم سالهاس لمینت کرده.

شما هم اگر کار سنگین داری بنظرم کاشت پودری بهتره