2777
2789
عنوان

به نظرتون برم آزمایش تعیین جتسیت بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 58 پست
ببین این چیزیه که به هیچ عنوان دست تو نیست یا دختره یا پسره دیگه ؟؟؟ تو باعثش نیستی از بارداری ات لذ ...

همش این چیزا رو به خودم میگم اما چکار کنم که تو دلم انگار دارن رخت میشورن .همش میگم استرسم رو بچه تاثیر میذاره ولی بازم نمیتونم کنترلش کنم 

برام دعا میکنین؟

دعا کن همونی که میخوایم باشه تا این استرس د تموم بشه الان واسه اولی اینطوریه واسه دومی در توانم نی ...

انشالله همونیه که میخواید❤

ولی عزیزم اگه همون بود سعی کنید برای بچه دوم متقاعدش کنید براش مهم نباشه

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن همونی که میخوایم باشه تا این استرس د تموم بشه الان واسه اولی اینطوریه واسه دومی در توانم نی ...

اگه بچه اولته بی خیال ب نظرم 😐 شوهرتم هر چی باشه ب دنیا بیاد عاشقش میشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰
همش این چیزا رو به خودم میگم اما چکار کنم که تو دلم انگار دارن رخت میشورن .همش میگم استرسم رو بچه تا ...

حتما ان شاءالله که خیره بعد از مثبت شدی هم راجع به جنسیت حرف زدین؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حتما ان شاءالله که خیره بعد از مثبت شدی هم راجع به جنسیت حرف زدین؟؟

اصلا . هیچ صحبتی نمیکنه انگار نه انگار که من باردارم . 

خیلی اصرار داشت سر این موضوع حتی زاضی یه آی وی اف بود اما خب من نخواستم به خاطر اون حجم از دارویی که باید استفاده میکردم.

الان واسه همینم خیلی نگرانم .چون اگه نشه ممکنه بگه چرا نیومدی آی وی اف 

یا حتی اصلا بچه رو دوست نداشته باشه یا اونجوری که باید باهاش رفتار نکنه همه ی این فکرا داغونم کرده

انشالله همونیه که میخواید❤ ولی عزیزم اگه همون بود سعی کنید برای بچه دوم متقاعدش کنید براش مهم نباشه

نه واسه دومی دیگه نه .

فقط از خدا خواستم یه بچه اول سالم دوم صالح سوم همونی که شوهرم میخواد بهم بده 

چون شاید اگه نشه واسه دومی بخواد که آی وی اف کنیم و من اصلا دلم نمیخواد اینقدر دارو استفاده کنم 😔

نه واسه دومی دیگه نه . فقط از خدا خواستم یه بچه اول سالم دوم صالح سوم همونی که شوهرم میخواد بهم بده ...

امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره🤍

یه سوال خودت چه حسی داری به بچت؟ فکر میکنی چیه؟ 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

تازگیا؟ چند روز پیش من تماس گرفتم گفتن دو ملیون و دویست . شاید واسه این باشه که نمونه رو میخوان تهرا ...

آره اونا هزینه اونم میگیرن ولی من خودم رفتم مندل  آبان ماه بود 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰